Skip to main content

VIDEO. Cum se vor vedea Jocurile Olimpice la Eurosport şi pe platforma Max (fosta HBO). Va fi şi o "alertă de medalie"

 
Cosmin Cernat va prezenta o emisiune în limba engleză pentru cinci ţări
Cosmin Cernat va prezenta o emisiune în limba engleză pentru cinci ţări

VIDEO. Cum se vor vedea Jocurile Olimpice de la Paris la posturile Eurosport şi pe platforma Max? Vă arătăm exact, într-un clip video, cum vor transmite competiţia pe platforma Max. 

Publicitate

Va exista inclusiv o "alertă de medalie!". Cum adică? 

Detalii, în continuare

De notat că vor fi două premiere: pe de-o parte, Eurosport va realiza o producţie în limba engleză prezentată de Cosmin Cernat, care va fi difuzată simultan în România, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă şi Slovacia.

Cea de-a doua premieră este că toate competiţiile de la Jocurile Olimpice se vor vedea pe noua platformă de streaming Max (cea care a înlocuit HBO).

Jocurile Olimpice pe Max, gratuite pentru abonaţi. Ce e "alerta de medalie"

Cum se vor vedea Jocurile Olimpice pe Max? Am stat de vorbă cu Ioana Plopeanu, reprezentantul comunicării Max. Câteva idei:

- în deschiderea aplicaţiei, vor fi afişate cele mai importante evenimente din ziua respectivă

- la nivelul cantităţii de informaţile, vorbim de 3.800 de ore de conţinut live, care acoperă fiecare eveniment - cu un maximum de 54 de transmisii live simultane - disponibile de miercuri, 24 iulie, până la ceremonia de închidere din 11 august.

- alertă de medalie: dacă urmăreşti o transmisiune în aplicaţie şi, în acelaşi timp există un concurs cu medaliaţi cu aur, apare o alertă pop-up pe ecran. Poţi intra să vezi despre ce este vorba şi poţi reveni printr-un click.

- 15 sporturi vor avea şi marcaje cronologice ale probelor: volei pe plajă, volei, handbal, tenis, fotbal, rugby, atletism, înot, ciclism pe velodrom, ciclism pe şosea, mountainbiking, box, baschet, judo şi gimnastică artistică.

- Descoperirea altor competiţii în timpul evenimentelorAtunci când urmăresc o probă, utilizatorii pot accesa un carusel care le prezintă alte evenimente live care se întâmplă în acelaşi timp cu ceea ce urmăresc ei. 

- Listele de urmărire personalizate. Utilizatorii Max pot adăuga evenimente specifice în segmentul Lista Mea – oferindu-le un program olimpic personalizat.

- Abonaţii Max vor putea urmări competiţia gratuit, chiar dacă nu au Extraopţiunea Sport activată

Mai multe de la Ioana Plopeanu, Senior Publicity Manager România, Ungaria, Cehia şi Slovacia:

VIDEO. Ioana Plopeanu - Jocurile Olimpice pe platforma Max:

Ce vedem la televiziunile Eurosport?

La televiziunile Eurosport vor putea fi urmărite cele mai importante probe şi discipline, dar şi evoluţiile sportivilor din România şi regiune.

Eurosport 1 va acoperi sportivii cu relevanţă internaţională, superstarurile mondiale de la probele cele mai cunoscute din sporturi consacrate precum atletism, gimnastică, înot, ciclism şi sporturi pe echipe.

Sportivii români vor putea fi urmăriţi la Eurosport 2, acolo unde show-ul „Bonjour, Paris!”, produs în premieră în România, va fi de asemenea difuzat în fiecare zi.

Emisiunea „Bonjour, Paris!” va fi găzduită de Cosmin Cernat, jurnalist cu o experienţă de 30 de ani în presa sportivă, colaborator al Eurosport din 1997.

Alături de Cernat vor fi foşti sportivi de top, medaliaţi olimpic, precum Cătălina Ponor, Gabriela Szabo, Katinka Hosszu, Dora Pasztory sau Lucie Safarova.

Prima ediţie a programului găzdui de Cernat va avea loc pe 24 iulie, de la ora 14:30, urmând ca pe parcursul întregii durate a Jocurilor Olimpice să fie difuzată zilnic la Eurosport 2, de la ora 9:00.

VIDEO. Cosmin Cernat, în dialog cu Petrişor Obae

Citeşte şi: Desfăşurare de forţe la Eurosport. Va produce în România un show regional pentru Jocurile Olimpice, transmis live în 5 ţări. Emisiunea, prezentată de un cunoscut jurnalist

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus