Skip to main content

TVR revine cu „Jurnal Olimpic”, un program special dedicat Jocurilor Olimpice de la Paris. Eda Marcus, printre gazde

 
TVR revine cu „Jurnal Olimpic”, un program special dedicat Jocurilor Olimpice de la Paris. Eda Marcus, printre gazde

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris, TVR revine cu „Jurnal Olimpic” începând de luni, 22 iulie. Buletinul de ştiri va fi prezentat de Eda Marcus (una dintre prezentatoarele ştirilor din sport de la TVR 1), Costin Deşliu (unul dintre gazdele emisiunii Vedeta familiei şi prezentator al rubricii Sport din cadrul Telejurnalelor postului public) şi Vlad Arhire (jurnalist sportiv la TVR), în fiecare zi de la ora 14.40, în direct la TVR 1, TVR Sport şi TVR Moldova.

Publicitate

Timp de un sfert de oră, cei de acasă vor putea urmări informaţii de la faţa locului şi reportaje aduse de echipa TVR de la Paris, scrie tvr1.tvr.ro.

La un secol de la cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice găzduită de capitala Franţei (4 mai – 27 iulie 1924), competiţia sportivă revine anul acesta la Paris.

Jocurile Olimpice de la Paris se desfăşoară în intervalul 26 iulie – 11 august, iar Jocurile paralimpice au loc în perioada 28 august – 8 septembrie 2024. Un număr de 10.500 de sportivi participă în cele 19 zile ale competiţiei olimpice, la 329 de evenimente dedicate, pe durata celor 754 de sesiuni ce reunesc atât competiţiile cât şi ceremoniile de premiere.

Televiziunea Română transmite Jocurile Olimpice de la Paris, pe TVR Sport, TVR 1, TVR 2 şi TVR Moldova. Până atunci, cei de acasă pot să urmărească emisiuni dedicate: legendele, prezentul şi viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „Învingătorii”, „Eroii” şi „Speranţe”.

Ana Maria Brânză şi Costin Deşliu moderează la TVR 1 emisiunea „Vis la Paris”, la care participă sportivi calificaţi la JO Paris 2024 şi antrenori ai acestora. Iar Irina Păcurariu aduce „Forţa unui vis”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus