Skip to main content

Se măreşte echipa de reporteri de la Realitatea Plus. Un fost jurnalist de la Antena trece la televiziunea de ştiri

 
Se măreşte echipa de reporteri de la Realitatea Plus. Un fost jurnalist de la Antena trece la televiziunea de ştiri

Se măreşte echipa de reporteri de la Realitatea Plus. Un fost jurnalist de la Acces Direct trece la televiziunea de ştiri. E vorba de Radu Rotaru, unul dintre foştii reporteri de la emisiunea Acces Direct, care a demisionat de la trustul Intact în urmă cu o lună jumătate.

Publicitate

„Încep o nouă etapă în cariera mea jurnalistică şi sunt extrem de nerăbdător. Mi-am dorit o schimbare şi iată că a venit. De la emisiune, trec la ştiri. 

Am primit cu entuziasm propunerea celor de la Realitatea Plus şi m-am bucurat să descopăr o echipă fresh şi unită”, a spus Radu Rotaru pentru Paginademedia.ro.

 
Ce va face la Realitatea Plus?
 
Radu Rotaru va fi în continuare reporter şi va acoperi domeniul social, însă „nu va uita nici de zona mondenă”.
 
„În calitate de reporter la Realitatea Plus, le voi aduce celor de acasă cele mai noi şi importante informaţii din sfera socială, dar nu voi uita nici de zona mondenă în care am activat până acum, aşa că alături de echipa Realitatea Plus pregătesc multe surprize.
 
Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc telespectatorilor care mi-au urmărit activitatea până acum şi sunt convins că vor fi alături de mine şi de acum în colo”, a mai povestit el.
 
De duminică, 1 septembrie, cei de acasă îi vor vedea intervenţiile în cele mai importante jurnale la Realitatea Plus.
 
Primul contact cu televiziunea l-a avut când a făcut practică la Observator Antena 1 şi la Antena 3, în 2017, iar apoi la Mediafax în 2018.
 
Ulterior, în ianuarie 2019, Radu s-a angajat ca reporter la emisiunea Acces Direct. Este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.
 
Amintim că în ultimele săptămâni, încă doi reporteri de la Antena 1 au plecat la Realitatea Plus. Este vorba de Cosmina Balint şi de Alin Stan.

Citeşte şi: Plecare din echipa Acces Direct. Un reporter a încheiat colaborarea cu emisiunea după 6 ani

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus