Skip to main content

Mutări în jurnalismul de sport. O plecare de la Golazo şi o revenire la GSP

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Două mutări în zona presei de sport din România. Este vorba despre jurnaliştii Justin Gafiuc, cu peste 30 de ani de experienţă în presa scrisă şi de Andrei Mazurchievici, cu aproape 20 de experienţă în presa scrisă şi de agenţie. 

Publicitate

Justin Gafiuc, care în prima parte a acestui an se alăturase proiectului Sportpesurse.ro, a revenit la Gazeta Sporturilor. Gafiuc a mai lucrat la Gazeta Sporturilor până în 2021. Din toamna lui 2021, după care a trecut la PlaySport, site care tocmai se înfiinţase.  

La începutul lui 2023 s-a dus la ProSport, site din grupul lui Radu Budeanu. În septembrie anul trecut, Gafiuc a fost resructurat alături de alţi jurnalişti ai grupului de presă al lui Budeanu, după cum PaginadeMedia a scris la momentul respectiv

De la Golazo la IamSport

O altă mutare este cea a lui Andrei Mazurchievici care s-a alăturat proiectului IAMsport de la începutul lunii august.

Mazurchievici are o lungă expeirenţă în presa de agenţie, la Mediafax, unde a lucrat timp de 12 ani, între 2004 şi 2016. Ulterior a trecut şi în zona de comunicare la Credit Agricole Bank Romania şi apoi la Telekom. 

În luna iunie a revenit în presa scrisă, la Golazo, iar la începutul lui august s-a alăturat iAMsport. 

iAMsport, publicaţie de sport condusă de Victor Vrânceanu, are în echipă nume precum Costin Ştucan şi Adrian Florea, plecaţi de la GSP anul trecut în decembrie.

Citeşte şi: 

Cristian Munteanu, jurnalist cu peste 15 ani experienţă în jurnalism sportiv, a demisionat de la iAMsport. Care e noua direcţie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus