Skip to main content

Las fierbinţi şi Visuri la cheie se întorc cu sezoane noi la Pro TV

 
Las fierbinţi şi Visuri la cheie se întorc cu sezoane noi la Pro TV

Serialul de comedie Las fierbinţi şi emisiunea Visuri la cheie revin cu sezoane noi la Pro TV. Las fierbinţi, un serial fenomen care a debutat în martie 2012 la Pro TV, se întoarce cu sezonul numărul 25 de miercuri, 11 septembrie.

Publicitate

Echipa Visuri la cheie revine cu poveşti noi tot de miercuri, 11 septembrie. Dragoş Bucur (gazda emisiunii), Andra Marinescu, Alex Gavrilescu şi Cristina Joia se întâlnesc în sezonul 11.

Ce se întâmplă în primul episod din noul sezon Las fierbinţi?

Locuitorilor din Fierbinţi nu le este străină evoluţia tehnologiei, aşa că Firicel şi Ardiles, ajutaţi de Bobiţă, vor plănui să dea lovitura cu o imprimantă 3D ce printează... friptură! “Ce au putut să scoată americanii ăştia! A lui Elon Musk ai zis că e, nu?” se vor mira clienţii. 

Soacra lui Celentano îl va pune pe bărbat să aleagă: fie o ajută prin casă, fie va trebui să-i plătească chirie. “Îmi închiriezi mie coteţul ăsta fără şemineu?” se va revolta Celentano.

Brânzoi reuşeşte să pună tot satul pe jar. Giani şi primarul vor încerca să afle care e motivul pentru care suferă bărbatul. Însă, în ziua în care se împlinesc 30 de ani de la nunta lui, el ajunge la o concluzie pe care o va împărtăşi, printre suspine, tuturor celor care îi ies în cale: “Ascultaţi de nevastă, că ea ştie cel mai bine!”. Femeile din sat se vor strădui să afle care este secretul pentru a-şi face bărbaţii să spună acelaşi lucru.

Aventurile personajelor continuă în cel de-al 25-lea sezon, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20:30.

Autocarul Visuri la cheie porneşte iar la drum şi se va opri la Ştefăneşti, pentru prima ediţie din sezonul unsprezece, la Pro TV.

Prima ediţie din sezonul 11 prezintă Familia Roman, care este formată din Dragoş, în vârstă de 45 de ani şi care este pensionat pe caz de boală.

Carmen, femeia care îi este aproape de ani buni şi i-a devenit soţie, şi Andu, băiatul lui care admite că îi va fi mereu recunoscător: ”Tatăl meu a trecut prin foarte multe ca să mă câştige”.

Nicio clipă nu mă gândesc că nu l-am făcut eu”, declară Carmen, completată de soţul ei care îi recunoaşte toate meritele: ”venirea ei în viaţa noastră este un ajutor divin. Educaţia lui Andu i se datorează”. 

Andu ştie că trebuie să aibă aşteptări mai mari de la viaţă şi spune asta cu multă încredere în viitor: ”Atât au putut părinţii, poate eu pot mai mult. Nu pot să stau după părinţi, cum fac unii tineri în ziua de azi”.

Primul episod din Visuri la cheie este programat de la ora 21.30, după serialul Las fierbinţi.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus