Skip to main content

Încă un meci important difuzat exclusiv online. Partida LASK Linz – FCSB va fi doar pe platforma Voyo

 
foto: golazo.ro
foto: golazo.ro

Încă o partidă se vede online. E vorba de FCSB care o va confrunta pe LASK Linz în prima manşă a play off-ului Europa League.

Publicitate

Partida se difuzează joi, 22 august, în direct, pe platforma de streaming Voyo, deţinută de Pro TV. Meciul este programat la ora 20:00, pe „Raiffeisen Arena” din Linz.

Săptămâna trecută, campioana României a pierdut meciul disputat împotriva campioanei Cehiei şi a ratat şansa de a se califica în play-off-ul celei mai importante competiţii între echipele de club.

În drumul lor spre grupele Europa League, mai este o etapă: confruntarea cu LASK Linz, echipa austriacă care a încheiat sezonul trecut pe locul al treilea în campionatul lor local.

Dacă FCSB a jucat deja în preliminariile Ligii Campionilor cu Virtus în primul tur, Maccabi Tel Aviv în al doilea şi Sparta Praga în al treilea, pentru LASK, acestea vor fi primele jocuri europene ale sezonului.

Nu va fi pentru prima dată când Pro TV procedează în acest fel. Meciurile dintre FCSB - Virtus (4-0), respectiv Sparta Praga - FCSB (1-1), din preliminariile UEFA Champions League, au fost şi ele exclusiv pe Voyo, în timp ce FCSB - Maccabi Tel-Aviv (1-1) şi FCSB - Sparta Praga 2-3 s-au văzut pe Pro TV, potrivit golazo.ro.

Antonii Mangov, Director Programming PRO TV:

”Voyo este locul în care românii trăiesc la cote maxime emoţiile celor mai importante competiţii sportive ale momentului.

Sunt fericit să văd dorinţa abonaţilor noştri de a vedea un meci bun, oriunde s-ar afla, la doar un click distanţă, iar asta ne face să credem că acesta este felul în care adevăraţii pasionaţi se vor bucura de fotbal.

Strategia noastră este să oferim în continuare, exclusiv, abonaţilor Voyo, pe lângă cele mai bune filme, seriale, show-uri de divertisment şi cele mai relevante competiţii sportive ale momentului”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus