Skip to main content

Serialul Lia - soţia soţului meu debutează astăzi la Antena 1. Va fi ultimul sezon

 
Serialul Lia - soţia soţului meu debutează astăzi la Antena 1. Va fi ultimul sezon

Lia - soţia soţului meu ajunge la finalul poveştii. Ultimul sezon al serialului produs de Ruxandra Ion la Antena 1 se va difuza de joi, 12 septembrie.

Publicitate

În sezonul patru, care este şi ultimul al seriei, Lia va fi la TV de două ori pe săptămână şi joia, şi vinerea, de la 20.30.

Serialul cu Ana Bodea (Lia), Ştefan Floroaica (Petru) şi Ioana Blaj (Alice) este disponibil pe platforma de streaming Netflix. Doar primul sezon.

Lia a debutat la Antena 1 în ianuarie 2022. Producţia Lia este realizată după formatul turcesc „Asla Vazgecmen” („Niciodată nu renunţ”), difuzată şi la noi de postul Happy Channel.

Protagoniştii din Lia sunt Ana Bodea şi Ştefan Floroaica, fost semifinalist Exatlon. Din distribuţie mai fac parte nume precum Ioana Blaj (Sacrificiul, Adela) Anca Sigartău (Adela), Ilinca Goia, Vlad Gherman (Pariu cu viata, Adela), Carmen Ionescu (Adela), Bebe Cotimanis (Lacrimi de iubire), Oana Zara, Kira Hagi şi Alexandru Ion (Taximetristi, Ramon).

Despre Ana Bodea:

Absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale, fosta balerină care a absolvit Şcoala de Balet a teatrului Balşoi din Moscova.

Despre Ştefan Floroaica:

Este semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus