Skip to main content

VIDEO. Libertatea are o „colegă” nouă. Site-ul a lansat o rubrică prezentată de o gazdă realizată cu inteligenţa artificială

 
foto - captură YouTube
foto - captură YouTube

VIDEO. Libertatea are „colegă” nouă. Publicaţia Libertatea a lansat marţi, 1 octombrie o rubrică intitulată 5 ştiri by Libertatea, găzduită de o prezentatoare virtuală.

Publicitate

Rubrica 5 ştiri by Libertatea este o sinteză a celor mai importante informaţii ale zilei şi este prezentată de Tea, o gazdă virtuală generată cu ajutorul inteligenţei artificiale, scrie libertatea.ro.

„Bună, sunt Tea. Iată cele mai importante ştiri ale zilei”, începe materialul video prezentat de Tea, gazdă realizată cu AI.

Printre ştirile pe care le-a prezentat Tea la rubrica 5 ştiri by Libertatea se numără Ciclonul Ashley; Mara Moianu, fiica fostei prezentatoare Raluca Moianu, s-a căsătorit şi este însărcinată; Alina Bica a scăpat de executarea pedepsei de patru ani de închisoare pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender, şi Bucureştiul a găzduit cele mai importante evenimente dedicate iubitorilor de tatuaje.

VIDEO. Tea, gazda rubricii 5 ştiri by Libertatea

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus