Skip to main content

VIDEO. Libra Internet Bank a lansat prima reclamă realizată cu Inteligenţa Artificială

 
VIDEO. Libra Internet Bank a lansat prima reclamă realizată cu Inteligenţa Artificială

VIDEO. Libra Internet Bank a lansat prima reclamă realizată cu ajutorul Inteligenţei Artificiale. Imaginile, versurile, muzica şi inclusiv vocea au fost generate de o serie de aplicaţii AI, anunţă reprezentanţii. 

Publicitate

Ce prezintă reclama?

Spotul promovează serviciul de inteligenţă artificială generativă Libra Voice, disponibil în premieră pentru România în aplicaţia de mobile banking a Libra Internet Bank.

Serviciul Libra Voice interacţionează prin voce, în limba română, cu utilizatorii aplicaţiei şi oferă informaţii în format audio şi text privind conturile şi tranzacţiile, depozitele şi creditele clientului, precum şi alte analize şi informaţii despre produsele şi serviciile din oferta băncii.

De asemenea, reprezentanţii companiei mai precizează că serviciul Libra Voice se comportă precum un interlocutor uman şi îşi adaptează de fiecare dată răspunsurile în funcţie de context şi stilul conversaţiei.

Octavian Hera, Director Marketing Libra Internet Bank:

"Promovăm un serviciu inovator şi unic în România, Libra Voice, care este un asistent AI bazat pe voce, încorporat în aplicaţia noastră de mobile banking.

Şi cum să îl promovăm altfel decât printr-o reclama realizată tot cu AI, care are posibilităţi enorme, ce pot fi puse acum în valoare doar prin puterea imaginaţiei? Vedem deja AI-ul ca un coleg din echipa de marketing şi credem că va avea o carieră de succes alături de noi".

VIDEO. Libra Internet Bank - reclamă realizată de AI
 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus