Skip to main content

Lidl anunţă că nu va mai colabora cu Sânziana Negru în viitoarele proiecte

 
Lidl anunţă că nu va mai colabora cu Sânziana Negru în viitoarele proiecte

Un gest care costă. Lidl nu va mai colabora cu influenceriţa Sânziana Negru după scandalul provocat la Electric Castel. Aflată la festival, influenceriţa şi iubitul acesteia, Ştefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse alimentare neîncepute imediat după ce a filmat un clip de promovare pentru respectivul magazin.

Publicitate

După ce vedeta a fost „înfierată” în online, că mai bine ar fi donat produsele respective decât să le arunce la gunoi, şi Lidl a primit numeroase critici.

Amintim totodată că Lidl este partener şi fondator al Reţelei Băncilor pentru Alimente, un program ce îşi propune să reducă sărăcia şi foametea şi reducerea risipei alimentare. 

Într-un răspuns la solicitarea PaginadeMedia.ro, compania a precizat că gestul influenceriţei este „motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări”. 

Lidl, pentru PaginadeMedia.ro:

„Aşa cum spuneam şi în răspunsul nostru iniţial, postat de îndată ce am aflat de pe reţelele de socializare de gestul Sânzianei, suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce.

Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani, să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează.

Pentru noi, acest gest este motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări.

Sperăm ca acest incident să fie o ocazie în plus pentru ca fiecare dintre noi să conştientizeze încă o dată, de câte ori ajunge în situaţia să arunce mâncare, să îşi ia propriile lecţii în ceea ce priveşte combaterea risipei alimentare şi acţiunile pe care le poate face în acest sens.”

Citeşte AICI întreaga desfăşurare de evenenimente care a dus la ruperea colaborării dintre Lidl şi Sânziana Negru

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus