Skip to main content

Echipa naţională de fotbal a României joacă pentru primul loc în Liga Naţiunilor. Cine transmite meciul Lituania - România?

 
Echipa naţională de fotbal a României joacă pentru primul loc în Liga Naţiunilor. Cine transmite meciul Lituania - România?

Cine transmite partida Lituania - România la TV? Echipa naţională de fotbal a României joacă pentru primul loc în Liga Naţiunilor şi pentru şansa unei calificări la Cupa Mondială.

Publicitate

Meciul Lituania - România este programat marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, în direct la Antena 1 şi pe platforma de streaming Antena Play.

Câştigarea grupei poate aduce echipa naţională la un baraj de calificare la Cupa Mondială, dar şi un drum mai uşor în preliminariile pentru Mondialul din America, ce se vor desfăşura pe toată durata anului viitor.

Gică Popescu va comenta în studio cele mai importante faze ale partidei în cadrul emisiunii "Hai, România! În fiecare zi."

În urmă cu câteva săptămâni, Antena anunţa oficial că va transmite următoarele două ediţii ale Campioantului Mondial de fotbal (2026 şi 2030). 

În 2026 Antena va acoperi primul Campionat Mondial de Fotbal cu 48 de echipe şi 104 meciuri, momentul când fotbalul traversează un continent - meciuri în SUA, Canada şi Mexic, anunţă postul de televiziune.

În 2030 Antena va difuza în Romania Centenarul Mondial - 100 ani de FIFA World Cup - turneu care începe în Uruguay, Argentina, Paraguay şi traversează oceanul în Spania, Portugalia şi Maroc. 

Citeşte şi: Antena 1 a achiziţionat oficial drepturile pentru Cupa Mondială 2026 şi 2030

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus