Skip to main content

GSP.ro are un nou Managing Director. A fost şeful digitalului la Antena 3.

 
GSP.ro are un nou Managing Director. A fost şeful digitalului la Antena 3.

Nume nou la vârful site-ului de sport GSP.ro. Liviu Comăneanu, cu 20 de ani de experienţă în zona de online, a fost numit în funcţia de Managing Director al GSP.ro, începând cu data de 1 iulie. El vine în locul lui Predrag Mihailovic, care a ocupat funcţie de conducere interimară din octombrie 2023, după perioada agitată de la Gazeta când conducerea companiei a decis  concedierea fostului redactor-şef Cătăin Ţepelin şi mai apoi închiderea variantei print a Gazetei Sporturilor şi concedierea altor nume de la ziar printre care Cătălin Tolontan şi redactorului-şef adjunct Dan Udrea. 

Publicitate

„GSP.ro este o platformă media sportivă de top, care oferă conţinut de înaltă calitate şi soluţii digitale inovatoare. Prin angajamentul său faţă de excelenţă şi pasiunea pentru storytelling, GSP.ro stabileşte standardele în industria media.

Aştept cu nerăbdare să colaborez cu echipa de management pentru a face faţă provocărilor pieţei extrem de competitive de media sportivă din România. Vom capta sufletul sportului şi vom aduce fiecare moment de pasiune şi triumf direct la cititorii noştri, nu doar în timpul EURO 2024”, a declarat Liviu Comăneanu. 

Liviu Comaneanu (foto) vine de la conducerea digitalului Antena 3, funcţie pe care a ocupat-o timp de trei ani.

El şi-a început cariera în 2004, cu poziţia de Content Editor la Ringier România, urmand ca in 2006 sa devina New Media Editor la Gazeta Sporturilor şi, ulterior, Project Manager. După o pauză de un an, în care a lucrat ca Project Manager la ProSport, Liviu s-a întors în 2009 la Gazeta Sporturilor, pentru încă cinci ani, ca Project Manager responsabil cu dezvoltarea platformei GSP.ro, respectiv cu veniturile din publicitate şi cu marketingul online. 

Înainte de actuala sa mutare la GSP.ro, Liviu Comăneanu a fost Head of Digital la Antena 3, poziţie pe care o deţine din martie 2021. Anterior, din noiembrie 2016, Liviu a fost Project Manager la Antena Group, fiind responsabil cu dezvoltarea platformei, strategia de conţinut şi online marketing. Între 2015 si 2016, Liviu Comaneanu a lucrat la Fullscreen Digital, ca product owner şi account manager, gestionând conturi cheie precum Rompetrol şi Allianz Ţiriac.

Robin Lingg, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Ringier Sports Media Group:

„De-a lungul carierei sale, Liviu Comăneanu a excelat în strategia digitală, dezvoltarea de platforme, managementul conţinutului şi marketingul online, contribuind la succesul mai multor companii media şi digitale de renume. Experienţa sa remarcabilă îl face sa fie un atu pentru GSP.ro. Cariera sa impresionantă este o dovadă de leadership excepţional şi inovaţie în peisajul media digital. Bine ai revenit, Liviu Comăneanu! Te aşteaptă o echipă ambiţioasă şi foarte motivată, precum şi cititori curioşi şi loiali."

Stilian Shishkov, Senior Partner RSMG, fondator şi CEO al Sportal Media Group, din Bulgaria: 

„În ultimele 6 luni, echipa GSP.ro a demonstrat în mod impresionant o creştere masivă în spaţiul media sportiv din România, stabilind noi standarde în ceea ce priveşte acoperirea, formatele, implicarea şi inovaţia. Aş dori să-i mulţumesc lui Predrag Mihailovic pentru dedicarea şi leadership-ul său, într-o perioadă dificilă, deopotriva să-i urez bun venit lui Liviu Comăneanu.

Suntem foarte încântaţi să vedem cum o combinaţie între experienţă, talent, dedicare, pasiune şi abilităţi tehnologice poate impulsiona o creştere rapidă şi poate aduce mai multă încredere ca niciodată în brandul GSP. Ne aşteaptă vremuri promiţătoare şi pe acest lucru ne concentrăm."

Predrag Mihailovic, General Director al sportal.rs şi Chief Transformation Officer al RSMG:

„Numirea lui Liviu Comăneanu în funcţia de Managing Director marchează începutul unui nou capitol interesant pentru GSP.ro. Compania aşteaptă cu nerăbdare să valorifice experienţa şi abilităţile sale, pentru a stimula creşterea şi inovarea. Experienţa sa vastă în media digitală şi palmaresul său dovedit în managementul proiectelor vor fi esenţiale pentru a duce GSP.ro la nivelul urmator.

Succesul GSP.ro evidenţiază eficienţa şi eficacitatea strategiei RSMG şi munca asiduă a echipei dedicate, căreia aş dori să-i mulţumesc pentru munca depusă în ultimele luni. Reorganizarea de succes a fost posibilă doar datorită încrederii pe care am primit-o, datorită sprijinului cititorilor şi al susţinătorilor GSP.ro. Mă bucur că Liviu Comăneanu va continua această poveste de succes."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus