Skip to main content

Loredana a renunţat la X Factor pentru un rol în Mentorii, primul film făcut de casa de producţie a Untold

 
Loredana a renunţat la X Factor pentru un rol în Mentorii, primul film făcut de casa de producţie a Untold

Artista Loredana Groza revine pe platourile de filmare. Face parte din distribuţia celui mai noi film produs de Untold Universe, Martorii, alături de Cătălin Bordea şi Dorian Popa

Publicitate

Acesta este unul dintre proiectele pentru care Loredana a ales să refuze să mai fie jurat în show-ului X Factor pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru această toamnă. 

„Chiar daca ultimul sezon XFactor l-am castigat cu echipa mea, cu parere de rau va anunt ca a trebuit sa declin invitatia @antena1_oficial de a fi jurat in noul sezon din motive obiective, avand deja alte angajamente simultan cu filmarile show-ului :un film de lung metraj un nou album si nu in ultimul rand concertul meu aniversar Loredana”, a anunţar artista într-o postare pe pagina sa de Instagram. 

În filmul de comedie Mentorii, Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu acelaşi nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia Mentorii vor începe la 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată ţara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior.

Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie şi puterea dată de pietre preţioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremaţie împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa şi împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidenţă şarmul debordant al Loredanei şi versatilitatea cu care ne-a obişnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz şi situaţii neprevăzute care vor întreţine umorul filmului, anunţă reprezentanţii casei de producţie.

Ideea şi scenariul comediei Mentorii aparţin Magic Maker Media House, casa de producţie ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-au alăturat în calitate de producător asociat Headline Management Agency din care fac parte artişti precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu şi Teodora Nedelcu.

Synopsis film

Filmul Mentorii spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.

Nemulţumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de maşină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny - să demonstreze în maxim şase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găseşte o soluţie rapidă şi uşoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară: Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenţilor.

Din aceste conflicte se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecţiilor proprii pe care le învaţă în cele şase luni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus