Skip to main content

Plecare a unui reporter Antena 3 la Realitatea Plus. Motivul pentru care ar fi fost nevoită să plece

 
Plecare a unui reporter Antena 3 la Realitatea Plus. Motivul pentru care ar fi fost nevoită să plece

Plecare de la Antena 3 la Realitatea Plus a jurnalistei Mădălina Ignat. Mutarea de la postul Intact la Realitatea Plus, de la începutul lunii iulie s-ar fi produs în anumite circumstanţe.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Mădălina Ignat ar fi fost nevoită să ia această decizie de mutare. Motivul exact nu este cunoscut dar, conform aceloraşi surse, plecarea s-a produs în contextul unei transmisiuni în direct în care Ignat ar fi făcut o greşeală.

Mai exact, cu o zi înainte să părăsească Antena 3, Mădălina Ignat a intrat în direct de la un eveniment al grupului Intact cu un reprezentant Vodafone, care era şi partener al evenimentului. În interviul difuzat în direct, Ignat a greşit numele intervievatei, de două ori: "Alexandru", în loc de Alexandra. O zi mai târziu, pleca de la Antena 3.

Contactată de Paginademedia.ro, Mădălina Ignat nu a comentat informaţia, nici dacă aceasta este cauza şi nu a dat niciun fel de detalii legate de motivul pentru care a luat decizia de a lăsa grupul Intact.

"Pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă şi le mulţumesc celor din conducerea Antena 3 CNN", a fost singura declaraţie dată de Mădălina Ignat pentru Paginademedia.ro.

Alin Romaşcan, director general adjunct Antena 3, a declarat pentru Paginademedia.ro că "este o decizie a managementului redacţiei în urma unei evaluări."

Mădălina Ignat, acum reporter la Realitatea Plus, are o experienţă de nouă ani în jurnalism. Şi-a început cariera la Râmnicu Vâlcea, unde a prezentat emisiuni la un post local. Ulterior, ea a lucrat timp de un an jumătate la B1 TV, apoi la Antena 3 CNN aproape cinci ani, acoperind mai ales subiectele din zona socială.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus