Skip to main content

„Marcel Iureş prezintă Enigmele României” va avea un nou sezon la History. Un episod va fi dedicat apariţiilor OZN în România

 
„Marcel Iureş prezintă Enigmele României” va avea un nou sezon la History. Un episod va fi dedicat apariţiilor OZN în România

Serialul documentar „Marcel Iureş prezintă Enigmele României” va avea un nou sezon la History. Producţia va avea premiera pe 22 octombrie, marţea, de la ora 21:00, la History Channel.

Publicitate

Noul sezon al serialului este format din trei episoade de 30 de minute, în care actorul Marcel Iureş va cerceta o serie de mistere şi enigme fără răspuns din istoria României, cum ar fi asasinarea primului ministru Barbu Catargiu, iubirea interzisă a cântăreţei Maria Tănase şi apariţii OZN pe teritoriul României.

Printre invitaţii care vor vorbi pe larg despre subiecte se numără politologul Stejărel Olaru, istoricul Andrei Pogăciaş şi cosmonautul Dumitru Prunariu.

Marcel Iureş

„A fost o mare plăcere să realizăm cel de-al doilea sezon al emisiunii «Enigmele României». Desigur, există încă multe enigme neelucidate, iar eu sunt pregătit să vă dezvălui câteva dintre ele. În aceste noi episoade, pătrundem în aspecte mai puţin cunoscute ale trecutului României, aducând la lumină poveşti fascinante care s-au pierdut în negura timpului.

Sper că episoadele noastre vor stârni curiozitatea telespectatorilor şi îi vor inspira să exploreze istoria plină de enigme a României.”

John Florescu, producător executiv:

„De la lansarea emisiunii «Enigmele României» anul trecut, am fost bombardaţi cu sugestii din partea publicului, cu privire la nenumărate mistere istorice.

Fiecare episod din noul sezon este o călătorie în necunoscut, în care, pentru a captiva publicul, îmbinăm poveştile relatate de istorici şi experţi renumiţi cu reconstituiri istorice.”

Karol Bek, Senior Commercial Director şi Country Manager pentru România la A+E Networks Polonia & CEE

„«Marcel Iureş prezintă Enigmele României» este o dovadă a angajamentului nostru de a aduce conţinut captivant şi educativ telespectatorilor noştri din România.

Această emisiune oferă o perspectivă unică asupra trecutului fascinant al României şi suntem mândri să o prezentăm pe HISTORY Channel. Credem că serialul se aliniază perfect cu misiunea noastră de a oferi programe incitante şi de înaltă calitate. Considerăm că «Enigmele României» vor rezona cu publicul, stârnind un interes reînnoit pentru misterele care au modelat istoria României.”

Actor de teatru şi de cinema, Marcel Iureş a lucrat cu regizori americani legendari precum Brian De Palma şi Francis Ford Coppola şi a jucat în filme împreună cu giganţi de la Hollywood precum Tom Cruise, Johnny Depp, Nicole Kidman, George Clooney şi Brad Pitt.

Filmografia sa internaţională include roluri în filme precum „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor” (1994), „Misiune imposibilă” (1996), „Pacificatorul” (1997), „Războiul lui Tom Hart” (2007), „Tinereţe fără tinereţe” (2007) şi „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii” (2007).

Printre cele mai remarcabile filme româneşti în care a jucat Marcel Iureş se numără „Balanţa” (1992), „Faimosul Paparazzo” (1999), „Tatăl fantomă” (2011) şi „Octav” (2017).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus