Skip to main content

Marius Tucă Show, din nou pe TV. La Canal 33

 
Marius Tucă Show, din nou pe TV. La Canal 33

Marius Tucă Show se vede din nou la televiziunea clasică. A fost la Antena 1, apoi, după o pauză de mai mulţi ani, a trecut la Aleph News-ul lui Adrian Sârbu, iar începând de astăzi emisiunea de interviuri va fi la Canal 33, post fondat de jurnalistul Alexandru Răducanu. 

Publicitate

Prima ediţie este difuzată astăzi, luni, 3 iunie, în direct începând cu ora 20.00. În acelaşi timp emisiunea va continua să fie găzduită şi on-line pe canalul de YouTube al publicaţiei Gândul.ro, cum a fost în ultimii doi ani. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi de la ora 20.00, ediţia de luni seara va avea pe Canal 33 o durată de peste două ore iar cele de marţi până joi vor depăşi o oră de live. 

Marius Tucă, jurnalist cu peste 35 de ani de experienţă în presa scrisă, televiziune şi radio a lansat formatul Marius Tucă Show în 1996, la Antena 1. A fost un show de vârf al postului de televiziune pânăîn anul 2004.  A revenit în 2007 tot la Antena 1, însă a dispărut definitiv după câteva ediţii. În anul 2020, Marius Tucă a revenit pe sticlă, la Aleph News, după ce a devenit partenerul lui Adrian Sârbu în mai multe proiect media. La sfârşitul lui 2021, Marius Tucă a rupt relaţia cu Sârbu, iar din martie 2022 show-ul a trecut online, la gandul.ro

Alexandru Răducanu, fondator Canal 33 Network

„La o săptămână de la lansarea în eter a Canal 33, acum 7 ani de zile, am avut şansa unui interviu încrucişat între mine şi Marius Tucă, difuzat simultan pe radio-ul lui Marius şi pe postul nostru tv şi în care am făcut glume despre viitorul acestui post TV. 

Au fost şapte ani în care mi-am dorit ca să găsim formula de a difuza pe Canal 33 "Marius Tucă Show" şi în fiecare an am reluat această discuţie, şi iată, acum, graţie parteneriatului cu Gândul, acest vis a devenit realitate. Ne dorim să aducem pe cablu acest talk-show de excepţie şi sunt extrem de încântat de galeria de nume grele care apar acum pe Canal 33. Mulţumesc managementului grupului de presă Gândul şi lui Marius Tucă pentru încredere." 

Canal 33 HD are în echipă nume cunoscute precum Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Adriana Săftoiu, Ion M Ioniţă, Liviu Mihaiu, Lelia Munteanu, Radu Herjeu, Ionuţ Cristache, Col. (r) Daniela Tobă, Bogdan Tiberiu Iacob, Octavian Hoandră sau Cristian Barna.

Citeşte şi: Adrian Sârbu la interviul lui Tucă: "El e finanţatorul!" E acelaşi care a finanţat Pro TV la începuturi

Citeşte şi: „DIVORŢUL" Anului. EXCLUSIV. Marius Tucă pleacă de la Aleph-ul lui Adrian Sârbu

Citeşte şi: Marius Tucă se întoarce! Face emisiune online despre război. Când şi unde

                        

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus