Skip to main content

Marta Uşurelu, owner-ul publicaţiilor Biz şi Haute Culture, are emisiune la Digi24

 
Marta Uşurelu, owner-ul publicaţiilor Biz şi Haute Culture, are emisiune la Digi24

Marta Uşurelu, owner-ul publicaţiilor Biz şi Haute Culture, are emisiune la Digi 24. Programul pe care îl prezintă se numeşte Temerarii şi se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 18.30. Emisiunea prezintă poveşti despre curaj şi succes ale unor oameni care şi-au îndeplinit idealurile. 

Publicitate

„Titlul exprimă exact conceptul emisiunii: oameni care îndrăznesc. Oameni care luptă pentru visul lor şi au succes (...).

Temerarii denotă curajul celor care îndrăznesc şi explică principalul ingredient al succesului. Este perfect pentru această emisiune cu care vă dau întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 18:30, la Digi 24”, spune Marta Uşurelu. 

Marta a mai prezentat pentru stirileprotv.ro emisiunea Biz Power, o producţie disponibilă pe platforma Voyo şi pe site-ul stirileprotv.

Înregistrările tuturor ediţiilor Temerarii vor putea fi găsite online pe site-ul digi24.ro şi pe www.temerarii.ro

„După o carieră în presa scrisă, am cochetat cu YouTube, apoi am experimentat puterea televiziunii online, iar acum fac un pas important înainte pe marele mic ecran.

Cu mare bucurie şi un munte de emoţii, vă împărtăşesc prima mea apariţie TV, în rolul de gazdă a unei emisiuni pe care sper să o transform într-o sursă de inspiraţie, motivaţie şi încredere pentru români. Vreau să le arătăm că nu trebuie să se mulţumească cu puţin şi că pot să construiască o viaţă frumoasă pentru ei şi cei din jurul lor”, a mai spus gazda emisiunii într-o postare pe Facebook.
 
VIDEO. Temerarii, noua emisiune din grila Digi24
 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus