Skip to main content

România-Olanda, în optimile EURO 2024. La ce oră este programat meciul la Pro TV?

 
Foto: Cristi Preda, gsp.ro
Foto: Cristi Preda, gsp.ro

România-Olanda, în optimile EURO 2024. România şi Olanda se vor înfrunta la München pentru un loc în sferturile EURO 2024. Partida se va difuza de la ora 19.00, în direct la Pro TV.

Publicitate

Comentatorii meciului din această seară sunt Ion Alexandru şi Cristi Petre. Redactor-şef la Eurosport, Ion Alexandru este comentator sportiv de peste 20 de ani şi este la al treilea EURO pe care îl comentează. 

În ceea ce îl priveşte pe Cristi Petre, el comentează meciuri de 16 ani şi se află la prima experienţă de acest gen. De asemenea, el lucrează la Prima Sport de 5 ani, notează gsp.ro.

România şi Olanda s-au mai înfruntat de 14 ori

România şi Olanda s-au mai înfruntat de 14 ori, olandezii câştigând 10 dintre confruntări. „Tricolorii” s-au impus o singură dată, 1-0, şi au înscris în total numai 3 goluri în cele 14 partide contra „Portocalei mecanice”. De cealaltă parte, batavii au punctat de 29 de ori!

Unica victorie „tricoloră” a venit în octombrie 2007, în calificările pentru Euro 2008, la Constanţa. Dorin Goian, în minutul 71, a înscris unicul gol al acelei partide. În tur, „tricolorii” conduşi de Victor Piţurcă remizaseră la Rotterdam, 0-0, potrivit sursei citate.

Precedentele trei meciuri ale României din faza grupelor de la EURO 2024, victoria cu 3-0 în faţa Ucrainei, eşecul cu Belgia, 0-2 şi egalul cu Slovacia, 1-1, au fost transmise tot pe PRO TV.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus