Skip to main content

Sparta Praga - FCSB, în turul 3 preliminar din Champions League. Cine transmite meciul?

 
foto: stirileprotv.ro
foto: stirileprotv.ro

Sparta Praga - FCSB se joacă marţi, 6 august, pe stadionul Letna din capitala Cehiei, în prima manşă a turului III preliminar al Champions League, scrie gsp.ro. Partida va fi difuzată live de la ora 21.00 pe platforma de streaming Voyo, deţinută de Pro TV.

Publicitate
FCSB şi Sparta Praga s-au întâlnit ultima dată în 2016, tot în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, gruparea roş-albastră a avansat în play-off după ce s-a impus cu 3-1 la general, notează protv.ro.
 

În campionat, FCSB a obţinut până acum două rezultate de egalitate (1-1 vs. ”U” Cluj) şi (2-2 vs. Unirea Slobozia), dar şi o înfrângere (0-2 vs. Oţelul Galaţi).
 
Cehii, pe de altă parte, au avut un start mult mai bun decât al roş-albaştrilor în campionat. Sparta Praga şi-a câştigat ambele etape până în clipa de faţă şi se situează în vârful clasamentului (2-1 vs. Pardubice, 4-1 vs. Teplice), potrivit sursei citate anterior.
 
Costin Ştucan şi invitaţii, emisie specială înainte şi după Sparta Praga - FCSB
 
Prezentatorul emisiei speciale va fi Costin Ştucan, parte din proiectul iAMsport, şi cel care a moderat Studioul UEFA EURO 2024 la Pro TV.  În platou, alături de acesta se vor afla Andru Nenciu, redactorul şef al site-ului sport.ro şi Ciprian Marica, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din România şi expert în cadrul studiourilor de la EURO.
 
Costin Ştucan declară:

Întâlnirea cu Sparta, un club mult mai bine organizat decât orice entitate de fotbal din România, e şansa unei generaţii. FCSB are şansa ei, chiar dacǎ nu e favoritǎ, apoi ar trebui sǎ mai încerce o datǎ sǎ îşi depǎşeascǎ limitele în faţa lui Malmo sau PAOK.

Andru Nenciu, Ciprian Marica şi cu mine vom fi pe Voyo înainte şi dupǎ meciul de disearǎ. Vom analiza serios, vom glumi, vom afla ce se mai mǎnâncǎ în cantonamentul unei echipe de fotbal şi ce mai e nou în vieţile celorlaţi analişti de la Studio EURO 2024. Dacǎ vǎ era dor de ce a fost la EURO, pregǎtiţi-vǎ!

Sparta Praga - FCSB, echipele probabile

Sparta Praga (3-4-3): Vindahl - Ross, Pavelka, Sorensen - Wiesner, Sadilek, Laci, Imanol - Haraslin, Olatunji, Krasniqi
Rezerve: Vorel, Zeleny, Solbakken, Kuchta, Tuci, Suchomel, Rynes, Danek, Preciado, Surovcik, Birmancevic, Vitik
Absent: Panak (accidentat)
Antrenor Lars Friis

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Şut, Lixandru - Ştefănescu, Olaru, Băluţă - Miculescu
Rezerve: A. Vlad, Chiricheş, Musi, Luis Phelipe, Alhassan, D. Popa, Antwi, Kiki, Panţîru, Edjouma, Haruţ
Absent: Octavian Popescu, Alex. Pantea (accidentaţi)
Antrenor Elias Charalambous

Stadion Letná - Praga
Arbitru Rohit Saggi. Asistenţi Morten Jensen, Anders Dale (toţi din Norvegia)
Arbitru VAR Juan Martinez Munuera. Asistent VAR Guillermo Cuadra (ambii din Spania), scrie gsp.ro

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus