Skip to main content

Medicool şi Hello Chef se întorc cu sezoane noi la Antena 1. Fuego, Lucian Viziru şi Geanina Ilieş, printre invitaţii Roxanei Blenche

 
Medicool şi Hello Chef se întorc cu sezoane noi la Antena 1. Fuego, Lucian Viziru şi Geanina Ilieş, printre invitaţii Roxanei Blenche

Emisiunile de weekend Medicool şi Hello Chef revin cu episoade noi la Antena 1. Dr. Mihail Pautov şi Carmen Brumă se întâlnesc în cel de-al şaptea sezon, pentru a dezbate noi subiecte din zona medicală, iar chef Roxana Blenche şi chef Samuel vor găti preparate noi, alături de invitaţii lor.

Publicitate

Când începe Medicool?

Noul sezon Medicool va putea fi urmărit în această toamnă, la Antena 1, începând din 14 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00.

Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (masterand nutriţie) revin cu informaţii şi sfaturi pentru sănătate, ce contribuie la prevenirea şi la trataţia diverselor afecţiuni, dar şi noutăţi despre nutriţie, sport, alimentaţie, igienă.

Dr. Mihail Pautov:

„Avem un sezon nou, un platou nou şi un vibe mult mai bun! În primul rând, oriunde merg, am nevoie şi visez la un birou - acolo îmi întind studiile, citesc şi mă simt ca la mine în cabinet; iar ăsta este noul platou - se deschide central, cu biroul meu şi ador treaba asta.

În cel de-al doilea rând, ne-am concentrat pe fix ce ne interesează pe noi, şi anume, pe viaţa de zi cu zi, ce mâncăm, ce ulei folosim, ce carne gătim, ce este mai bun pentru noi? Şi sper ca oamenilor să le placă asta – să audă lucruri relevante pentru ei, pentru alegerile lor din viaţa de zi cu zi. Cât despre mine, abia aştept să începem, pentru că, sincer, nu am aşteptat niciun sezon aşa cum îl aştept pe acesta”.

La rândul ei, Carmen Brumă spune:

„Sezonul 7 MediCOOL a fost o provocare pentru mine, dar şi pentru restul echipei. După 6 sezoane în care am convins publicul să ne urmărească, aducând în lumina reflectoarelor subiecte de interes, care ţin de sănătatea noastră, ne întoarcem pe post cu subiecte de interes pentru toată lumea, nu doar pentru cei care ne-au devenit telespectatori fideli, cu entuziasm şi cu încrederea că sezonul 7 va fi cel puţin la fel de bun precum sezoanele trecute.

Avem subiecte controversate,explicate de către specialişti, dar şi soluţii concrete legate de nutriţie, hidratare şi sport, care să te ajute să ai un stil de viaţă sănatos şi multă energie!”.

Când e programat Hello Chef?

Hello Chef revine cu cel de-al optulea sezon, sâmbătă, 14 septembrie, de ora 14.00, la Antena 1. Rând pe rând, în fiecare sambătă, alături de Chef Roxana şi de Chef Samuel vor fi Andreea Bostănică, Bella şi Barbara, Matilda Pascal Cojocăriţa, Geanina Ilieş, Anca Ţurcaşiu, Lucian Viziru, Fuego, Cătălin Botezatu şi mulţi alţii.

Chef Roxana şi Chef Samuel îi vor întâmpina pe telespectatori într-un decor cu totul nou şi împreună vor porni într-o adevărată aventură culinară.

Chef Samuel Le Torriellec i s-a alăturat Roxanei Blenche în sezonul şapte. Samuel a fost jurat la MasterChef în sezonul şase, difuzat în 2017 la Pro TV şi a fost la emisiunea Chefi la cuţite în calitate de invitat.

Chef Roxana Blenche:

„Consider că acest al optulea sezon este cel mai frumos sezon Hello Chef de până acum. Avem de toate şi când spun de toate mă refer la preparate senzaţionale, invitaţi care mai de care mai interesanţi şi muuultă emoţie.

Ba chiar vom avea ediţii în care părăsim decorul nou-nouţ în care ne aflăm pentru a ne muta afară, în natură, şi a găti la ceaun.

Este un sezon vesel, în care vom călători gastronomic şi le vom aduce telespectatorilor noştri reţete naţionale şi internaţionale şi le vom stârni invitaţilor noştri reacţii autentice şi emoţionante. Vom relua în fortă întrecerea gusturilor, într-o experienţă gastronomică unică, plină de surprize, râsete şi emoţie!”.

Roxana Blenche a participat la show-ul culinar Chef la cuţite în sezonul opt şi a făcut parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus