Skip to main content

Canalele Pro TV intră pe platforma de streaming Megogo

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Serviciul de streaming Megogo, lansat în luna martie în România, adaugă noi televiziuni în grila de programe. Pe lângă lista must carry şi posturile HBO, Megogo adaugă şi televiziunile Pro TV

Publicitate

Megogo a semnat un contract de parteneriat cu grupul Pro TV, care deţine Pro TV, Acasă , Acasă Gold, Pro Arena şi Pro Cinema. Toate acestea vor fi incluse în abonamentul principal oferit de platforma de streaming, şi anume Optim TV, care costă 14,99 de lei.

 Constantin Pandele

„Suntem încântaţi să anunţăm adăugarea renumitului PRO TV la serviciul de streaming MEGOGO. Această colaborare marchează un pas important în angajamentul nostru de a oferi publicului un conţinut divers şi de înaltă calitate.

Programul bogat şi emisiunile populare ale PRO TV vor îmbunătăţi, fără îndoială, platforma noastră, oferind mai multă valoare şi divertisment clienţilor noştri. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm să ne extindem numărul de televiziuni şi să le oferim abonaţilor cele mai bune pachete TV online din ţară."

Serviciul media MEGOGO a fost lansat în România anul acesta, la începutul lunii martie, cu pachetul de abonament Optim TV, la preţul de 14,99 lei, oferind peste 120 de canale TV populare, dar şi o opţiune de televiziune gratuită. Recent, serviciul a adăugat un nou abonament, HBO MAXPAK, care costă 19,99 lei, cu cele cinci canale TV liniare ale studioului: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2.

Printre beneficiile secţiunii TV a platformei MEGOGO se numără funcţiile interactive, inclusiv posibilitatea de a înregistra emisiuni.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus