Skip to main content

Mentorii, filmul cu Dorian Popa, Cătălin Bordea şi Loredana Groza, va fi lansat în cinematografe anul viitor

 
Mentorii, filmul cu Dorian Popa, Cătălin Bordea şi Loredana Groza, va fi lansat în cinematografe anul viitor

Mentorii, primul film produs de Untold, va fi lansat în cinematografele din ţară anul viitor. Comedia cu Dorian Popa, Cătălin Bordea şi Loredana, va ajunge în cinematografe din data de 28 februarie 2025.

Publicitate

În rolurile principale îi regăsim pe Cătălin Bordea, Loredana, Dorian Popa şi Radu Bucălae.

Distribuţia este completată de actori cunoscuţi, creatori de continut, sportivi, oameni de media sau artişti precum, Mira, Doina Teodoru, Adrian Titieni, Mario Fresh, Bogdan Drăcea, Tina Duceac, Cătălin Oprişan, Dan Frînculescu, Mihai Petre, Emil Rengle, Alejandro Fernandez, Raluca Bădulescu, Silviu Mircescu, Joseph Adam, Andrei Bordeianu, Meko Selim (Mekomko).

Pe lângă aceştia, producătorii au pregătit şi câteva apariţii surpriză ale unor personalităţi din showbiz, ce îşi vor face simţită prezenţa pe parcursul filmului.

Fanii comediei Mentorii - pot câştiga invitaţii VIP la gala de lansare a filmului în  cinematografele din România

Cei care se înscriu în concurs pot câştiga invitaţii VIP la avanpremiera filmului şi vor putea viziona comedia alături de actorii din film. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe site-ul oficial al filmului www.mentoriifilmul.ro şi vor intra automat în tragerea la sorţi pentru cele 10 invitaţii duble. Concursul se desfăşoară în perioada 15 octombrie - 1 februarie 2025.

Edy Chereji, co-fondator Untold Universe:

“Am râs cu poftă în fiecare zi de filmare alături de întreaga echipă, iar acest lucru îmi dă mare încredere că am făcut un produs care va fi urmărit de milioane de români. Am văzut deja şi primele secvenţe montate şi totul este la superlativ!

Iar dacă tot am vorbit despre echipă, vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor cu care am avut ocazia să lucrez în acest proiect, pentru profesionalism şi atmosfera de lucru atât de faină! De la cei care sunt în faţa camerelor şi până la cei care sunt în spatele lor, cu oricare dintre ei m-aş bucura să ne reîntâlnim şi în proiectele viitoare.” 

Mai multe detalii despre film, pe Paginadeseriale.ro

Citeşte şi:

Casa de producţie a Untold are în producţie primul său film de comedie. Cătălin Bordea are rolul principal

Dorian Popa va juca în „Mentorii”, primul film produs de casa de producţie a Untold. Inflencerul are rolul principal, alături de Cătălin Bordea

Loredana a renunţat la X Factor pentru un rol în Mentorii, primul film făcut de casa de producţie a Untold

Comediantul Radu Bucălae, în distribuţia Mentorii, produs de Untold

Mihai Petre joacă în primul film produs de Untold. La fel o câştigătoare iUmor şi un DJ de la Pro FM. Cine mai apare în Mentorii?

Încep filmările pentru comedia Mentorii. Mario Fresh, Cătălin Oprişan şi Mira, în distribuţie

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus