Skip to main content

Comentatorul sportiv Mihai Crăciun şi comediantul Mincu, emisiune pe YouTube. Cei doi comentează reel-uri de pe net

 
Comentatorul sportiv Mihai Crăciun şi comediantul Mincu, emisiune pe YouTube. Cei doi comentează reel-uri de pe net

Mihai Crăciun (om de media şi profesor de dicţie) şi comediantul Mincu au lansat o emisiune pe YouTube. Cei doi comentează diverse reel-uri de pe internet.

Publicitate

Programul se numeşte La Nea Reelu' şi apare în fiecare duminică seara, de la ora 18:00, pe canalul de YouTube HoHo TV.

„Ne uitam pe Instagram şi pe Tik Tok la tot felul de filmuleţe cu oameni care vorbesc nonsensuri sau prezintă studii bazate pe minciuni, ori se află în tot felul de situaţii amuzante, şi am zis că publicul merită să afle adevărul despre anumite lucruri care ţin de sănătate corporală, mentală, sau de cultură generală şi informaţională”, a povestit Mihai Crăciun pentru Paginademedia.ro.

Mihai Crăciun este comentator sportiv, om de radio şi televiziune, profesor de dicţie şi fondatorul Collegio, un proiect care oferă o serie de cursuri de public speaking, dicţie şi negociere.
 
Mincu (Alexandru Minculescu) a găzduit emisiunea Beton la Comedy Central. Are propriile lui show-uri şi este totodată unul dintre creatorii serialului online Râzi ca prostu’
 
Mincu este co-producător şi co-prezentator al show-ului La Nea Reelu', unde, alături de Mihai Crăciun, comentează videoclipuri amuzante de pe internet.
 
Paginademedia.ro: De unde a pornit ideea de a comenta reel-uri?
 
Mihai Crăciun: Ne uitam pe Instagram şi pe Tik Tok la tot felul de filmuleţe cu oameni care vorbesc nonsensuri sau prezintă studii bazate pe minciuni, ori se află în tot felul de situaţii amuzante, şi am zis că publicul merită să afle adevărul despre anumite lucruri care ţin de sănătate corporală, mentală, sau de cultură generală şi informaţională.
 
Totodată, vrem să atragem atenţia asupra multor reel-uri în care se prezintă stereotipuri legate despre viaţă sau despre relaţia dintre femei şi bărbaţi, şi pe care vrem să le combatem cu statistici, cu umor şi cu experienţe personale.
 
Oricum consumăm foarte mult Internet, şi algoritmul nu te ajută întotdeauna să îţi încarce conţinutul preferat de tine, şi dai peste tot felul de oameni care spun cele mai nebuneşti lucruri. Noi, în loc să comentăm la postările lor, comentăm la Nea Reelu, pe YouTube. 
 
Paginademedia.ro: Cum a început colaborarea cu Mincu? Va ştiai deja, aţi mai colaborat?
 
Mihai Crăciun: Pe Mincu l-am cunoscut prin fosta mea colegă de liceu, Maria Popovici, acum ceva ani, şi se pare că după partaj am rămas la el, nu la ea. Glumesc. Îl ştiam pe Mincu pentru că fusesem la show-urile lui de stand-up, fiind unul dintre favoriţii mei, şi filmasem şi un podcast (Luni Seara) la care l-am invitat. 
 
Eu îmi căutam un coleg cu care să fac podcastul, iar el voia să înceapă un proiect nou, aşa că s-au potrivit lucrurile. 
 
Paginademedia.ro: Cine s-a gandit să numească emisiunea La Nea Reelu?
 
Mihai Crăciun: A fost un efort colectiv. Ne-am pus la masă la Foca Studio, şi am creionat nişte variante. Fiecare venea cu sugestii.
 
Când Mincu a spus La Nea Reelu' am râs toţi, şi am luat numele în serios. Am încercat mai apoi o săptămână să găsim un nume de emisiune mai bun, ceea ce nu s-a întâmplat, şi aşa a luat naştere La Nea Reelu'.
 
Pe masă mai erau variantele Reel Kill şi Kill Reel, ca la Kill Bill, dar am preferat un nume autohthon, aşa cum sunt şi toate reel-urile pe care le comentăm, Made in Romania.
 
VIDEO. La Nea Reelu', primul episod

Despre Mihai Crăciun

A lucrat cu radiouri (Guerrilla, Gold FM, Tanănana, Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi televiziuni (PRO TV, Prima Sport, Orange Sport). De asemenea, Mihai realizează podcastul Luni Seara, pe canalul de YouTube „Crăciun tot anul”.

În cei 10 ani de activitate în zona de media, Mihai a lucrat cu radiouri (Guerrilla, Gold FM, Tanănana, Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi televiziuni (PRO TV, Prima Sport, Orange Sport).

A pregătit cu succes peste 10.000 de profesionişti din vaste domenii de activitate, reuşind să sesizeze cu uşurinţă dicţia deficitară a acestora şi să le perfecţioneze discursul liber.

Expertiza sa este recunoscută la nivel naţional, colaborând cu mai multe companii de stat şi private.

Despre Mincu
 
Este actor, comediant şi absolvent de ASE, unde a şi prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco.
 
După finalizarea studiilor la UNATC, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic şi câştigând a doua ediţie a unei cupe de profil.
 
 Acum are propriile lui show-uri şi este totodată unul dintre creatorii serialului online "Râzi ca prostu’”.
 
Mincul a fost căsătorti cu Maria Popoviciu, care a câştigat iUmor, sezonul al doilea, difuzat în primăvara lui 2017.
 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus