Skip to main content

Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv au rupt colaborarea cu Naţional FM după şase ani. „Sunt convins că cei care ne apreciază, ne vor urma pe orice frecvenţă vom lucra”

 
Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv au rupt colaborarea cu Naţional FM după şase ani. „Sunt convins că cei care ne apreciază, ne vor urma pe orice frecvenţă vom lucra”

Matinalii Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv au încheiat colaborarea cu Naţional FM. Cei doi realizatori au intrat în echipa radioului în 2018 şi au găzduit programul Matinal Efervescent, care s-a auzit de luni până vineri, de la ora 7:00, la Naţional FM.

Publicitate

Contactat de Paginademedia, Mihai Găinuşă a declarat: „Noi iubim meseria asta, aşa că ne dorim să facem radio. Şi sunt convins că cei care ne apreciază, ne vor urma pe orice frecvenţă vom lucra.”

Anunţul despre plecarea de la radio a fost făcut de Mihai Găinuşă pe Facebook. Cei doi realizatori pot fi văzuţi la emisiunea Asia Express, difuzată de duminică până miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

„Lume, lume! Radio Team Oana şi Mişu vă anunţă că, din păcate, colaborarea cu Naţional FM s-a încheiat. Mulţumim pentru găzduire şi plecăciune ascultătorilor noştri dragi.
 
Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriţi-ne aici. Radio Team şi Asia Express continuă”, a spus Găinuşă pe pagina sa de Facebook.
 
 
Despre Mihai Găinuşă

Mihai Găinuşă, om cu o lungă experienţă în radio şi televiziune, a absolvit Şcoala Superioară de Jurnalism şi a avut o bursă media la Paris. Şi-a început cariera în radio, la Radio Delta RFI şi contribuit la emisiunea TV Chestiunea zilei.

Timp de 13 ani, din 2001 până în 2014, a făcut echipă cu Şerban Huidu la una dintre cele mai longevive emisiuni de satiră, Cronica Cârcotaşilor, emisiune difuzată la Prima TV. Cei doi au avut, în pralel, şi matinal la Radio 21 şi ulterior la Kiss FM.

Găinuşă a pornit pe drumul propriu după despărţirea de Şerban Huidu. A realizat un matinal la Radio 21, Cusurgiii (care a avut şi emisiune la Prima TV), şi ulterior s-a ocupat şi de matinalul Radio 7.

A avut şi o emisiune de satiră la TVR1, intitulată Ştirile de mâine. Din 2018, a început să prezinte  Matinal Efervescent la Naţional FM, împreună cu Oana Paraschiv.

Despre Oana Paraschiv

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism, la Universitatea Spiru Haret. A fost prezentatoare de ştiri la Kiss FM şi Magic FM (2006 – 2008).

În 2008 s-a alăturat echipei Cronica Cârcotaşilor, matinalul de la Kiss FM din 2008 până în 2014. Ulterior a fost reporter la Cronica Cârcotaşilor.

În 2017, a revenit în radio, la Smart FM, unde s-a ocupat de emisiunea matinală, alături de Marius Tucă şi de actorul Marius Manole.

Cei doi matinali au colaborat şi cu Canal 33, unde au prezentat emisiunea Râsu-Plânsu.

Citeşte şi:

Fostul "Cârcotaş" Mihai Găinuşă se întoarce la TV şi prezintă o emisiune cu o fostă colegă. Unde?

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus