Skip to main content

EXCLUSIV. Revenire-surpriză. După o pauză de 11 ani, Mihai Tatulici va găzdui o nouă emisiune. "Fac asta în primul rând de frică!"

 
EXCLUSIV. Revenire-surpriză. După o pauză de 11 ani, Mihai Tatulici va găzdui o nouă emisiune. "Fac asta în primul rând de frică!"

Cunoscutul om de televiziune Mihai Tatulici, cel care a pus bazele Tele7abc şi a prezentat emisiuni la Realitatea TV, revine la cârma unei noi emisiuni, după o absenţă de 11 ani. Producţia nu va fi pe TV, ci în online. 

Publicitate

Din informaţiile exclusive Paginademedia.ro, Mihai Tatulici va prezenta un podcast politic şi social, la publicaţia Fanatik.ro a lui Horia Ivanovici. 

Emisiunea - cu numele Tatulici la Fanatik - va debuta miercuri, 16 octombrie, şi va fi difuzată trei zile pe săptămână, luni, miercuri şi joi de la 18.00. 

Proiectul video prezentat de Mihai Tatulici va fi împărţit astfel: două dintre cele trei ediţii săptămânale vor fi tip podcast, cu invitaţi din lumea politică. A treia ediţie va fi una de tip sinteză a celor mai importante evenimente ale săptămânii, ediţie la care sunt invitaţi formatori de opinie. 

Invitatul primei ediţii va fi europarlamentarul Mihai Tudose, iar în ediţia de joi invitat va fi Rareş Bogdan, fost jurnalist, europarlamentar din partea PNL. 

Tatulici: "Fac asta în primul rând de frică"

"Eu am ajuns să mâ întorc la meseria mea de bază mai mult de frică", a declarat Mihai Tatulici pentru Paginademedia.ro. "Văzând cine poate să candideze pentru pres României, am zis că, totuşi, unii mai trebuie să îi şi încurce", a constinuat el.

Mihai Tatulici:

"De fapt, continui ce am început în 2017, când am scos cartea Am un interes personal: România. Şi acum am un interes personal. Fac asta în primul rând de frică: să nu ne trezim la conducerea ţării cu unul care să ne facă de răs de tot

Încep proiectul cu evaluarea României: ce ţară îi dăm noi preşedintelui României. Apoi vom discuta despre cine candidează pentru Preşedinţia României."

Mihai Tatulici, Carte de vizită:

  • A debutat în presă ca elev, în 1966, la Zori noi, din Suceava
  • Redactor-şef, în studenţie, la revista Alma Mater, apoi redactor la Viaţa Studenţească
  • În anii 80 este redactor TVR.
  • După 1989, realizează Veniţi cu noi, pe programul doi
  • A pus bazele postului Tele 7 abc, apoi s-a mutat la Pro TV (unde s-a ocupat, printre altele, de proiectul Operaţiuna Pro-NATO).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus