Skip to main content

Mircea Bravo, despre Moartea în vacanţă: „Am filmat la 50 de grade, blocaţi într-o maşină fără aer condiţionat. Mi-era frică să nu leşinam”

 
Mircea Bravo, despre Moartea în vacanţă: „Am filmat la 50 de grade, blocaţi într-o maşină fără aer condiţionat. Mi-era frică să nu leşinam”

INTERVIU. „Am filmat la 50 de grade, blocaţi într-o maşină fără aer condiţionat. A durat 20 de minute doar să se echipeze maşina pentru filmat şi să fie urcată pe o platformă.

Publicitate

Eram uzi leoarcă. Şi în condiţiile astea a trebuit să dăm textul. Mi-era frică să nu leşinam, eu, Costel sau Maria”, povesteşte Mircea Bravo despre o întâmplare de la filmările comediei Moartea în vacanţă.

Comediantul Mircea Bravo se pregăteşte de lansarea celui de-al treilea film. Filmul Moartea în vacanţă îi are în rolurile principale pe Mircea Bravo (comediant, vlogger), Costel Bojog (jurat iUmor) şi Maria Popovici (comediantă şi câştigătoare iUmor, sezonul doi)

Filmat în Grecia, România şi Bulgaria, comedia Moartea în vacanţă va intra în cinematografele din ţară din 28 octombrie. Filmul se va lansa toamna aceasta şi în Republica Moldova.
 
Ce spune comediantul despre momentele amuzante de la filmări?

„Mi se pare că există mult umor în momentele sobre. De mult ori la o înmormântare îţi vine să râzi de o prostie doar pentru că nu e voie.

De asta credem că situaţiile create în film, în care cei trei au tot timpul cu ei un cadavru creează niste contexte foarte amuzante. De multe ori la filmari nu ne-am putut opri din râs”, a mai spus Mircea Bravo pentru Paginademedia.

Detalii, în interviul de mai jos:

Paginademedia.ro: Ce vedem în Moartea în vacanţă?

Mircea Bravo: În film e vorba de trei personaje (interpretate de mine, Costel Bojog şi Maria Popovici) care se luptă pentru averea consistentă a unei doamne în vârstă.

Toţi 4 ajung pe o insulă în Grecia şi aici doamna în vârstă moare. Atunci celor trei le vine ideea să o transporte pe ascuns până în ţară şi aici să falsifice un testament pentru a rămâne cu proprietăţile acesteia.

Paginademedia.ro: Ce ne spui despre personajul tău?

Mircea Bravo: Personajul meu se numeşte Adrian, este negativist şi caută tot timpul siguranţa. Farmecul este dat de raportul acestuia cu celelalte două personaje.

Mihăiţă interpretat de Costel este un fel de Zorba. Exagerat de optimist şi care trăieşte doar prezentul.

Patricia, personajul Mariei Popovici, este o femeia calculată şi inteligentă social care lucrează ca agent imobiliar.

Personajele mi se par perfect construite pentru a genera umor în fiecare situaţie şi prin trăsăturile lor cuprind toate categoriile de oameni.

Paginademedia.ro: Şi de data aceasta o să fie prezentă tanti Lenuţa?

Mircea Bravo: Bunica o să aibă o apariţie surpriză. O să o vedeţi aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată.

Paginademedia.ro: Cum a fost să lucrezi alături de Maria Popovici şi Costel Bojog?

Mircea Bravo: Eu îi consider cei mai mari comedianţi de stand-up din România. Cei doi au fost convinşi să intre în acest proiect de către scenariul filmului.

Era nevoie de multă experienţa pentru a livra toate glumele din acest film şi simt că am avut multe de învăţat de la ei. Dacă joci fotbal cu Barcelona se prinde ceva şi de tine.

Paginademedia.ro: De ce aţi ales Grecia pentru această producţie?

Mircea Bravo: Grecia are un vibe şi o atmosferă aparte care te face să fii relaxat. Mulţi români o să simtă energia asta.

Iar în momentul în care adaugi un eveniment tragic precum moartea cuiva apar foarte multe situaţii cu potenţial de umor.

Paginademedia.ro: Cum a fost să filmaţi la greci şi am înţeles că aţi cerut ajutor la autorităţi?

Mircea Bravo: La început ne-am speriat că nu ne puteam înţelege cu ei la tot ce înseamnă organizare şi disciplină.

Dar am primit ceva ajutor de Sus şi am avut multe situaţii care s-au rezolvat perfect sau mai bine decât ne-am propus. De asta, şi filmul acesta o să înceapă cu mesajul: Un film realizat cu ajutorul lui Dumnezeu.

Paginademedia.ro: Care au fost secvenţele cele mai dificile din acest film?

Mircea Bravo: Am filmat la 50 de grade, blocaţi într-o maşină fără aer condiţionat. A durat 20 de minute doar să se echipeze maşina pentru filmat şi să fie urcată pe o platformă.

Eram uzi leoarcă. Şi în condiţiile astea a trebuit să dăm textul. Mi-era frică să nu leşinam, eu, Costel sau Maria.

Paginademedia.ro: Dar cele mai amuzante?

Mircea Bravo: Mi se pare că există mult umor în momentele sobre. De mult ori la o înmormântare îţi vine să râzi de o prostie doar pentru că nu e voie.

De asta credem că situaţiile create în film, în care cei trei au tot timpul cu ei un cadavru creează niste contexte foarte amuzante. De multe ori la filmari nu ne-am putut opri din râs.

Paginademedia.ro: Cum vezi evoluţia de la Mirciulică, Nuntă pe bani până la filmul actual Moartea în vacanţă?

Mircea Bravo: Filmul e clar la alt nivel, datorită bugetului, locaţiilor şi faptului că joacă cei mai amuzaţi oameni din România.

În plus, e şi un film mult mai aproape de sufletul meu. E genul de comedie la care m-aş uita şi eu acasă ca să mă relaxez.

Paginademedia.ro: Ce simţi tu legat de acest nou film?

Mircea Bravo: E un film în care o să râzi de la început până la sfârşit. Şi o să fie părinţi de 40 de ani cu copii de 12 ani care o să râdă împreună.

Sunt convins că o să fie săli pline care o să “moară” de râs.

Sinopsis

Filmul îi urmăreşte pe Adrian (Mircea Bravo), Mihăiţă (Costel Bojog) şi Patricia (Maria Popovici) în peripeţiile lor pline de haz, pe măsură ce încearcă să intre în graţiile Rodicăi (Mihaela Deceanu), o bătrână bogată şi singură, în speranţa că vor moşteni averea acesteia.

Mircea Bravo se pregăteşte de lansarea celui de-al treilea film. Moartea în vacanţă, cu Maria Popovici şi Costel Bojog

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus