Skip to main content

Cel de-al nouălea sezon Mireasa - Ritmul inimii se pregăteşte de final. Cine sunt cuplurile rămase în competiţie?

 
Cel de-al nouălea sezon Mireasa - Ritmul inimii se pregăteşte de final. Cine sunt cuplurile rămase în competiţie?

Show-ul matrimonial Mireasa ajunge la finalul celui de-al nouălea sezon. Vineri, 12 iulie, show-ul îşi va desemna câştigătorii acestui sezon. Pentru premiul în valoare de 40.000 de euro se luptă patru cupluri care au depus actele pentru căsătorie.

Publicitate

Acest sezon a debutat în ianuarie şi este intitulat Mireasa - Ritmul inimii, cu Simona Gherghe în rol de prezentator. Finala sezonului nouă va fi difuzată în direct de la ora 14.00, la Antena 1 şi pe platforma AntenaPlay.

Cine sunt cuplurile rămase în competiţie?

  • Cristina şi Alexandru
  • Iuliana şi Vlad
  • Maria şi Ştefan
  • Delia şi Liviu 

Simona Gherghe:

„Iată că am ajuns, din nou, la capăt de drum, alături de concurenţii sezonului al  nouălea al celui mai iubit reality-show matrimonial.

Sunt zile tare frumoase, le simt emoţiile şi nerăbdarea, am fost atâtea luni alături de ei în cea mai intensă experienţă a vieţii lor şi abia aştept ziua marii finale, să-i văd miri şi mirese.

Apoi, voi fi pentru o scurtă perioadă în vacanţă, alături de familia mea, însă abia astept sa fiu, din nou, în scaunul de gazdă a emisiunii. Vă aşteptăm vineri, începând cu ora 14.00, să ne fiţi alături la o finală spectaculoasă de sezon.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus