Skip to main content

Diva difuzează în august seria de filme „Misterele lui Hailey Dean”, cu actriţa Kellie Martin

 
Diva difuzează în august seria de filme „Misterele lui Hailey Dean”, cu actriţa Kellie Martin

Din 29 iulie, de luni până vineri, de la ora 18:00, DIVA îţi promite Seri pline de mister pe micile ecrane, graţie unui şir de 22 de filme poliţiste axate pe detective amatoare pline de inventivitate, şarm, personalitate şi intuiţie, care au fost la început eroinele unor cărţi. 7 dintre aceste poveşti TV sunt difuzate în premieră în România.

Publicitate

Mai exact, te poţi delecta cu seriile de inspiraţie literară „Curious Caterer" (bazată pe cărţile scrise de Diane Mott Davidson), „Emma Fielding Mysteries" (a autoarei Dana Cameron), „Aurora Teagarden" (semnată de Charliane Harris), „Fixer Upper Mysteries" (de Kate Carlisle), difuzate deja pe post şi îndrăgite de fanii genului şi „Matchmaker Mysteries" (creată de Elise Sax).

Pe lângă acesta, calupul TV Seri pline de mister de la DIVA va include şi 6 poveşti din seria de 9 filme „Hailey Dean Mysteries", difuzate în ordine inversă şi inspirate de seria de cărţi cu acelaşi titlu, scrise de Nancy Grace. Eroina titulară a seriei (interpretată de Kellie Martin) este un fost procuror care a devenit psihoterapeut, dar care are destui clienţi pe care poliţia nu-i prea ajută...

Lista completă a producţiilor, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus