Skip to main content

VIDEO. S-a lansat trailerul comediei Moartea în vacanţă, cel de-al treilea film al lui Mircea Bravo

 
foto - cinemagia.ro
foto - cinemagia.ro

VIDEO. Bravo Films lansează trailer-ul pentru cel mai nou lungmetraj, Moartea în vacanţă. După primele două producţii ale casei Bravo Films, Mirciulică şi Nuntă pe bani, echipa condusă de Mircea Bravo şi Cristian Ilişuan aduce o nouă poveste în cinematografele din ţară.

Publicitate

Comedia îi are în rolurile principale pe Mircea Bravo (comediant, vlogger), Costel Bojog (jurat iUmor) şi Maria Popovici (comediantă şi câştigătoare iUmor, sezonul doi)

Filmul Moartea în vacanţă este inspirat dintr-o întâmplare reală, povestită de unul dintre membrii echipei Bravo Films – si anume, o familie aflată în vacanţă în Grecia se vede pusă în faţa unei situaţii neaşteptate: moartea subită a bunicii şi decizia de a o transporta clandestin în România. Această poveste a devenit punctul de plecare pentru o comedie savuroasă despre cârdăşie, moarte şi speranţa moştenirii unei averi.

Premiera filmului Moartea în vacanţă este programată pentru data de 28 octombrie, în toate cinematografele din ţară.

Povestea filmului 

Filmul îi urmăreşte pe Adrian (Mircea Bravo), Mihăiţă (Costel Bojog) şi Patricia (Maria Popovici) în peripeţiile lor pline de haz, pe măsură ce încearcă să intre în graţiile Rodicăi (Mihaela Deceanu), o bătrână bogată şi singură, în speranţa că vor moşteni averea acesteia.

Mircea Bravo:

„Ne-a plăcut tot timpul contrastul dintre moarte şi comedie. Unele dintre cele mai amuzante momente din viaţa mea au fost la înmormântări, probabil pentru că în astfel de momente reprimi alte stări, iar umorul devine mult mai puternic.” 

VIDEO. Moartea în vacanţă - trailer

Citeşte şi: Mircea Bravo se pregăteşte de lansarea celui de-al treilea film. Moartea în vacanţă, cu Maria Popovici şi Costel Bojog

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus