Skip to main content

Mona Nicolici prezintă un nou sezon al emisiunii Pur şi simplu. Picătura de sustenabilitate, la TVR 1

 
Mona Nicolici prezintă un nou sezon al emisiunii Pur şi simplu. Picătura de sustenabilitate,  la TVR 1

Mona Nicolici continuă la Televiziunea Română programul Pur şi simplu. Picătura de sustenabilitate.

Publicitate

Mona Nicolici aduce un nou sezon al emisiunii Pur şi simplu. Picătura de sustenabilitate. În fiecare zi de vineri, Mona Nicolici descoperă pentru telespectatori proiecte, asociaţii, instituţii şi companii care sunt pionieri în implementarea de soluţii pentru un viitor mai durabil.

Vineri, 18 octombrie, de la 19.30, Mona Nicolici vorbeşte despre întreprinderile sociale, întreprinderi menite să ajute, să găsească soluţii pentru oamenii din comunităţile vulnerabile, scrie tvr1.ro.

Echipa Pur şi simplu. Picătura de sustenabilitate se întâlneşte cu iniţiatorii proiectelor care reprezintă „o picătură de sustenabilitate”: fie că este vorba despre apă, aer, sol, culturi sau materiale reciclabile. Mona Nicolici discută cu iniţiatorii proiectului, află povestea din spatele lui, stadiul şi impactul asupra comunităţii.

Ediţie de ediţie, în numai 10 minute, cei de acasă descoperă povestea din spatele poiectelor, dar şi obiectivele de dezvoltare durabilă pe care acestea le ating.
 
Carte de vizită (via LinkedIn):

2006-2020: Head of Sustainability OMV Petrom. A fost implicată în proiecte de CSR precum Ţara lui Andrei, România Meseriaşă, România plantează

2004-2006: Consilier comunicare al Ministrului Economiei

2002-2004: Jurnalist B1 TV

1992-2001: Jurnalist şi prezentator Antena 1

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus