Skip to main content

Monica Dascălu revine la Ştirile Pro TV după doi ani de pauză

 
Monica Dascălu revine la Ştirile Pro TV după doi ani de pauză

Jurnalista Monica Dascălu, nume cu vechime, revine la Ştirile Pro TV, începând de astăzi, 23 septembrie, de la ora 13.00. Jurnalista revine după o absenţă de doi ani, timp în care a fost în concediu de maternitate şi s-a concentra pe familie şi creşterea celor doi copii, anunţă postul de televiziune. 

Publicitate

„Revin la Ştirile Pro TV cu multă bucurie şi entuziasm, deoarece aici, în echipa ştirilor, am crescut şi am evoluat atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Am descoperit multe resurse interioare care m-au ajutat în tot ceea ce am realizat. Deşi am lipsit aproape doi ani, am rămas în legătură cu o parte dintre colegi, iar pe alţii i-am reîntâlnit pe teren, la filmări. Oriunde am fost, am întâlnit români din ţară şi din străinătate care mi-au transmis că abia aşteaptă să mă revadă. Toate aceste întâlniri m-au ţinut conectată, într-o oarecare măsură, cu lumea televiziunii”, a spus Monica Dascălu.

Monica Dascălu este o figură emblematică a Ştirilor Pro TV. De-a lungul timpului a prezentat programul de ştiri de la ora 17.00 dar şi la ora 13.00. 

Jurnalista va prezenta Ştirile Pro TV în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus