Skip to main content

MUTARE. Răzvan Mătăşel este noul Chief Strategy Officer al Publicis România

 
MUTARE. Răzvan Mătăşel este noul Chief Strategy Officer al Publicis România

Agenţia Publicis România anunţă un nou şef pe strategie. Este vorba de Răzvan Mătăşel, un veteran al industriei, care intră în agenţie pe funcţia de Chief Strategy Officer al Publicis România.

Publicitate

Mătăşel, care a avut o scurtă trecere şi pe la agenţia GMP&U, are o experienţă de 25 de ani în domeniu şi zeci de premii de eficienţă şi excelenţă în comunicare..

„Sunt onorat să lucrez într-o echipă atât de mare de oameni talentaţi, pasionaţi şi motivaţi de dorinţa de a găsi constant soluţii inovatoare, într-un departament de Strategie şi Data multipremiat cum este cel al Publicis.

Mă bucur să fac parte dintr-o organizaţie care pune gândirea critică şi analiza datelor în centrul procesului său de dezvoltare a ideilor de business şi comunicare. La Publicis, există o adevărată obsesie faţă de Data şi acest lucru se aliniază perfect cu pasiunea mea de a identifica soluţii strategice bine fundamentate, fiind un om care nu a încetat niciodată să fie fascinat de frumuseţea soluţiilor strategice solide”, spune Răzvan Mătăşel. 

La rândul său, Alex Bădilă, , EVP al Publicis HUB România, spune:

„Soluţiile de business şi comunicare, memorabile şi de impact, încep întotdeauna cu o strategie relevantă. Suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Răzvan în familia Publicis.

Experienţa lui unică în strategie, consultanţă, antreprenoriat, mentorat şi focusul pe impact, sunt o completare perfectă a echipei. Instinctele şi abordarea lui Răzvan în a dezvolta soluţii relevante la probleme complexe aduc un plus semnificativ echipei, poziţionându-ne mai bine în a ajuta business-urile clienţilor noştri, unele dintre cele mai mari brand-uri de pe piaţă, să „vadă după colţ” şi să-şi atingă obiectivele, dar şi să identifice potenţialul neexplorat încă. Gândirea critică, strategică, este mai necesară decât niciodată în marketing şi comunicare.”

Răzvan este doctor în Ştiinţele Comunicării, contribuind în ultimii 22 de ani, în calitate de cadru didactic, la formarea şi dezvoltarea noilor generaţii de specialişti în comunicare şi strategie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus