Skip to main content

Nicolai Tand şi Sorin Brotnei fac echipă la Asia Express

 
Nicolai Tand şi Sorin Brotnei fac echipă la Asia Express

Asia Express, show-ul toamnei pe Antena 1, dă start sezonului cu numărul şapte la început de septembrie. Nouă echipe de vedete intră în competiţie şi se întrec în ţări precum Thailanda, Malaezia şi Indonezia.

Publicitate

Nicolai Tand, cunoscutul chef cu numeroase apariţii TV, şi Sorin Brotnei, cântăreţ, fac echipă în cadrul show-ului produs de Mona Segall.

Tand:

„O parte din viaţa mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obişnuit cu greutăţile vieţii, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri şi oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competiţiile, îmi place să mă aflu în situaţii care mă ajută să mă autodepăşesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroşeni plecaţi pe Drumul Zeilor, doi moroşeni obişnuiţi în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”

„Mi se pare fain să trăiesc experienţa asta alături de naşul meu, cred că e prima oară în emisiune când există genul ăsta de legătură! Sunt sigur că o să trecem prin tot felul de situaţii cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată şi e clar că toată povestea asta o să ne lege şi mai mult. Ştiţi cum, greul uneşte oamenii Abia aştept să înceapă! N-aş fi ratat asta pentru nimic în lume!”, a fost replica dată de Sorin Brotnei, înainte de plecarea la Asia Express-Drumul Zeilor.

Nicolai Tand este născut pe 12 aprilie 1974, în zona Maramureşului. La doar 20 de ani, Nicolai Tand a muncit în afara ţării în Anglia, America, Italia şi Franţa.

Primul contact cu bucătăria l-a avut în Franţa, când a lucrat ca ospătar, ţară în care a şi muncit timp de 13 ani.

„La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate, în restaurantele din Franţa, director general”, a povestit el în presă.

A apărut în numeroase emisiuni de televiziune. A fost jurat în cooking-show-ul Top Chef la Antena 1. La acelaşi post are în continuare apariţii la matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani.

Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express

Sorin Brotnei s-a născut pe 15 decembrie 1980 la Baia Mare şi are vârsta de 43 de ani. A devenit cunoscut în anul 2001, ca membru al trupei Akcent.

În 2013, Brotnei a părăsit trupa Akcent şi a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Artistul a mai apărut şi în emisiunea Ultimul trib, tot la Antena 1.

Sorin Brotnei este căsătorit cu Ramona şi Brotnei şi împreună au o fetiţă. Naş îi este chiar Nicolai Tand, alături de care a decis să participe la Asia Express sezonul 7, de la Antena 1.

FOTO. Nicolai Tand şi Sorin Brotnei, la Asia Express 2024

Concurenţii Asia Expres 2024:

• Anca Ţurcaşiu şi prietena ei, actriţa Andreea Samson,
• Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, colega lui de radio,
• Nicolai Tand şi Sorin Brotnei, naşul şi finul,
• Betty Salam şi soţul ei, Cătălin,
• comedianţii Ioana State şi Mane Voicu,
• content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiţă şi sora ei, Andreea,
• Victor Slav şi iubita lui Selina,
• Adi Nartea şi prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu,
• Andrei Ursu şi iubitul lui, Vlad Condurache

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus