Skip to main content

VIDEO. Membru CNA, sute de clipuri pe TikTok cu elogii pentru Lia Olguţa Vasilescu, primăriţa Craiovei. „E un fel de a mă delecta”

 
VIDEO. Membru CNA, sute de clipuri pe TikTok cu elogii pentru Lia Olguţa Vasilescu, primăriţa Craiovei. „E un fel de a mă delecta”

Pagina de TikTok a membrului CNA Nicolaie Bălaşa arată precum un altar închinat primăriţei Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. „Suflet alături vouă!”, „Împreună pentru o lume mai sigură!”, sunt câteva dintre mesajele care înlocuiesc clipurile realizate cu ajutorul unui program de editare, în care se intercalează poze ale primăriţei Craiovei, cu floricele, inimioare sau fluturaşi.

Publicitate

Totul pe melodii clasice ale anilor 80 - 90, cântate de Al Bano şi Romina Power, Fred Murphy Davis („I only live to love you”), Smokie sau Richard Clyderman. Peste 200(!) de astfel de clipuri în mai puţin de două luni, după cum a descoperit HotNews.ro.

Nicolaie Bălaşa, numit dre PSD în CNA în anul 2018, este anul acesta la final de mandat în CNA. 

Bălaşa spune că pentru el totul este o joacă şi că a ales imaginea Liei Olguţa Vasilescu pentru că „e mai carismatică” şi „dă bine pe ecran”.

„Nu ştiu dacă aţi observat, nu sunt numai cu doamna Olguţa Vasilescu. Au fost şi cu nepoţica mea, cu soţia, cu mine, mă rog, un fel de joacă dacă vreţi. Nu am nicio legătură cu orice campanie electorală, dacă asta vreţi să insinuaţi, pentru că niciunde nu există un îndemn pentru a vota sau nu ştiu ce a face legat de campania electorală”, a spus Nicolaie Bălaşa-Sorescu contactat de HotNews.ro.

 

@nicolaebalasa865cna #CapCut ♬ Stand By Me - Ben E. King

Întrebat totuşi de ce a ales să publice atât de multe videoclipuri cu Lia Olguţa Vasilescu, el a explicat că încearcă să promoveze „câteva idei care parcă ne scapă printre degete”.

 

„Pur şi simplu dacă vreţi e un fel de a mă delecta, atâta tot. În urmă cu vreo două luni de zile m-am decis împreună cu nişte cunoştinţe să promovăm câteva idei care parcă ne scapă printre degete de la o zi la alta. Una dintre ele este ideea de familie, de femeie şi feminitate, în sensul bun şi pozitiv al cuvântului, ideea de cuplu, ideea de familie. Dacă aţi văzut, doamna Olguţa Vasilescu era deja de mai multe ori cu soţul, cu copilul, în diverse ipostaze din astea sociale”, a declarat Nicolaie Bălaşa-Sorescu.

 

@nicolaebalasa865cna #CapCut ♬ HAUSER Waltz No. 2 - HAUSER

„Pozele alea sunt publice, e mai carismatică, cum să vă spun, dă bine pe ecran (...). Orice încercare a mea de a face din nevasta mea o prinţesă, deşi e frumuşică, chiar dacă are 66 de ani, e o diferenţă mare, sunt 20 de ani între ele (n. red.: între soţia lui Bălaşa-Sorescu şi Lia Olguţa Vasilescu), problema este că nu am reuşit să corectez pozele de aşa manieră încât să o fac carismatică şi să fac aceleaşi jocuri de lumini de umbre, de culori ca în partea cealaltă”, a continuat explicaţiile membrul CNA.

 

Bălaşa a mai spus pentru sursa citată că clipurile cu Lia Olguţa înconjurată de flori, inimi sau fluturi „nu are nicio legătură cu promovări din astea de tip electoral”.

Nicolaie Bălaşa este în CNA din anul 2018, la numirea PSD. Tot de-atunci a devenit şi vicepreşedinte al instituţiei. Bălaşa a şi condus intituţia timp de un an şi jumătate cât CNA a rămas fără preşedinte. Monica Gubernat a fost demisă de la conducerea forului în iunie 2021 şi numită din nou pe această funcţie în ianuarie 2023. Bălaşa este unul dintre cei şapte membri care anul acesta, în decembrie, ajunge la final de mandat.

 

@nicolaebalasa865cna #CapCut ♬ iko iko - voval
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus