Skip to main content

FRF încheie mai repede parteneriatul cu Nordis pentru sponsorizarea naţionalei U21 şi al Comisiei Centrale a Arbitrilor

 
Sursa foto: Federaţia Romana de Fotbal
Sursa foto: Federaţia Romana de Fotbal

Nordis Group încheie mai devreme parteneriatul de imagine cu Federaţia Română de Fotbal. Dezvoltatorul imobiliar, care de luni este în centrul unui uriaş scandal pornit de la o investigaţie Recorder, este sponsor al Comisiei Centrale a Arbitrilor şi al naţionalei U21 a României.

Publicitate

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a declrat publicaţiei Gazeta Sporturilor că „împreună cu Nordis Group am decis, de comun acord, încheierea relaţiilor de parteneriat la data de 31.12.2024”.

Parteneriatul Nordis Group - CCA ar fi trebuit să ia sfârşit în finalul lui 2025, iar cel care viza sponsorizarea naţionalei U21 un an mai târziu, spune sursa citată. 

Publicaţia Recorder a lansat luni o investigaţie, care a depăşit pe Youtube 1,1 milioane de afişări, care arată cum mai multe persoane ar fi rămas păgubite după ce au plătit pentru a cumpăra apartamente în complexurile construite de Nordis, însă nu au mai ajuns în posesia lor. 

Recorder a mai dezvăluit că sunt „indicii solide” că apartamentele din hotelul de la Mamaia, singura dintre clădirile promise de Nordis care a şi fost finalizată, au fost vândute de mai multe ori, unor persoane diferite.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus