Skip to main content

Noutăţile lunii februarie la History Channel. Sezon nou din Inexplicabil: Cele mai mari mistere şi Spioanele pierdute

 
Noutăţile lunii februarie la History Channel. Sezon nou din Inexplicabil: Cele mai mari mistere şi Spioanele pierdute

În cea de-a doua lună din 2025, postul de televiziune History Channel vine cu un nou sezon din Inexplicabil: Cele mai mari secrete (The UnXplained with William Shatner) şi cu Spioanele pierdute (The Lost Women Spies).

Publicitate

Când sunt programate producţiile la TV?

- Spioanele pierdute 

Titlul original: The Lost Women Spies

Din 12 februarie, miercurea, de la ora 22:00

Fişierele secrete ale spioanei Vera Atkins au fost găsite în magazia dintr-o grădină, în Cornwall, în anul 2000. În ele este detaliată viaţa primelor agente secrete din Marea Britanie.

În timpul războiului, prim-ministrul Winston Churchill avea nevoie disperată de spioni, iar Vera era responsabilă de agenţii de sex feminin. Când multe dintre aceste femei au dispărut fără urmă, ea a decis să le afle soarta, sfidând autorităţile britanice. Dosarele ei desigilate dezvăluie povestea femeilor spioni şi a celei care le-a condus.

- Inexplicabil: Cele mai mari mistere S5 
Titlul original: The UnXplained with William Shatner S5

Din 24 februarie, lunea, de la ora 21:00

Inexplicabil: Cele mai mari mistere este produs de echipa din spatele seriilor Extratereştrii antici şi Blestemul din Insula Oak. Şi este o serie de non-ficţiune de o oră, care explorează cele mai fascinante, ciudate şi inexplicabile mistere ale lumii.

Documentarul este găzduit de actorul William Shatner (care este şi producător executiv), câştigător al Globului de Aur şi al Premiului Emmy (din Star Trek şi Boston Legal). Fiecare episod include poveşti convingătoare ale unor oameni de ştiinţă, istorici, martori şi nu numai; fiecare încearcă să elucideze cum se poate întâmpla ceva aparent imposibil.

- Duminică la frontieră: Maraton Securitatea graniţei

Din 2 februarie, duminica, de la ora 18:05

În căutarea călătorilor ilegali, a armelor şi a produselor de contrabandă din bagaje, bărbaţii şi femeile care lucrează în diferite departamente de la graniţa ţării lor nu se plictisesc niciodată.

Formatul duce telespectatorii în culisele departamentelor vamale, de imigrare şi carantină din Australia şi ale serviciului vamal şi de protecţie a frontierei din SUA. Serii precum Securitatea graniţei: Australia şi Securitatea graniţei: America dezvăluie câteva dintre metodele pe care le folosesc aceşti angajaţi pentru a separa greşelile sincere făcute de turiştii nevinovaţi de motivele mult mai sinistre ale criminalilor.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus