Skip to main content

Nume noi se alătură distribuţiei serialului Tătuţu` de la Pro TV. O actriţă a jucat în comedia Camera 609

 
Nume noi se alătură distribuţiei serialului Tătuţu` de la Pro TV. O actriţă a jucat în comedia Camera 609

Nume noi se alătură distribuţiei serialului Tătuţu`. Proiectul care-i va duce pe cei de acasă în urmă cu 20 de ani pentru a descoperi cum a început, de fapt, întreaga poveste din serialul Clanul, dezvăluie nume noi care vor face parte din noua producţia Tătuţu`. 

Publicitate

Este vorba despre Claudia Ieremia (Babardeală cu bucluc sau porno balamuc), Graţiela Voicu (Camera 609) şi Matei Constantin.

Claudia Ieremia o va juca pe Fira, soţia lui Nelu Stavrositu (interpretat de Mihai Constantin, Ionică, din seria Liceenii), Graţiela Voicu îi va da viaţă Ronei (fiica lui Nelu şi a Firei) şi Matei Constantin îl va pune în scenă pe Ovidel (fiul lui Nelu şi a Firei).

Claudia Ieremia declară:

„Nu am mai filmat de multă vreme la un serial şi nu pot decât să mă bucur de proiect. Am ceva emoţii, dar sunt şi curioasă. E treabă serioasă şi oamenii implicaţi ştiu ce vor.

Despre Fira Stavrositu, din ce mi-am dat seama din scenariu, pot să spun că e o mamă care-şi protejează copiii, îşi face griji pentru ei, dar cu înţelegere şi căldură. Ca o mamă. O îngrijorează relaţia pe care o are Stavrositu cu fiul lor, Ovidel. Să vedem ce se dezvoltă mai departe pentru acest personaj.”

Graţiela Voicu:

„Când am început filmările m-am bucurat, în primul şi primul rând, de faptul că m-am revăzut cu foşti colegi şi chiar profesori din facultate. Asta a făcut să pară totul mai uşor. În afară de colegii şi profesorii mei, am fost în extaz când am aflat cu ce actori voi filma.

Sunt fix actorii la care făceam ochii cât cepele când eram mică, atunci când îi vedeam la televizor. Nici nu ştiu cum pot să descriu sentimentul ăsta, aşa că până se va aşeza complet în mine, o să vorbesc puţin despre personajul meu, Rona, care mi-a dat, în cel mai adevărat sens, dureri de cap încă de la casting.

Au fost câteva zile pline de casting, pline de Rona, iar eu când mergeam acasă continuam să mă gândesc la ea. Şi la cum e ea. Şi la faptul că e diferită de mine, dar semănăm. Voiam şi încă vreau să aflu absolut tot despre ea.

Nu cred că am avut de jucat până acum un rol care să mă stârnească mai mult decât Rona. Îmi place aşa cum mi-a plăcut fiecare personaj pe care l-am jucat, dar de niciunul nu am fost atât de interesată.”

Matei Constantin povesteşte:

„Mă consider foarte norocos să fac parte dintr-un proiect de anvergura „Tătuţu`” şi, în fiecare zi, simt că învăţ ceva nou care sunt sigur că mă va ajuta imens pe viitor.

Cât despre personajul meu, Ovidel este un tip, aş spune, destul de introvertit şi diferit de restul familiei sale - specific vârstei, încearcă să rupă lanţurile generaţionale şi să îşi lase propria amprentă asupra lumii.

Sunt entuziasmat să îl cunoască şi telespectatorii atât pe el, cât şi povestea pe care o construim cu întreaga echipă din care sunt mai mult decât mândru să fac parte.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus