Skip to main content

O actriţă din Camera 609 va fi parte din serialul Iubire cu parfum de lavandă, de la Antena 1

 
O actriţă din Camera 609 va fi parte din serialul Iubire cu parfum de lavandă, de la Antena 1

O actriţă din Camera 609 va fi parte din serialul Iubire cu parfum de lavandă de la Antena 1. E vorba despre Ana Turcu care o va interpreta pe Lăcrămioara Ionescu, o secretară la primăria Podişor, satul unde se desfăşoară acţiunea producţiei Iubire cu parfum de lavandă.

Publicitate

Ana este Absolventă a Secţiei de Actorie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”. Cei de acasă au văzut-o jucând în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, dar şi pe scena Teatrului de Comedie.

Din proiectul Iubire cu parfum de lavandă fac parte Adrian Nartea şi Michaela Prosan, protagoniştii serialului, Magda Catone, Claudiu Istodor, Bogdan Albulescu, Andreea Vasile, Juno (care semnează şi piesa de generic a serialului), Gelu Niţu şi Eric Aradits, fiul actorului Andrei Aradits.

Ana Turcu:

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi face parte din acest proiect şi sunt recunoscătoare că doamna Ruxandra a avut încredere în mine. Voi da viaţă personajului Lăcrămioara – Lăcri - o pată de culoare, om de bază şi, mai ales, o prietenă bună.

Lăcri este un spirit cât se poate de liber, cu încredere în forţele proprii. Îşi doreşte să iubească şi să fie iubită, iar uneori o ia valul cam tare. Sunt fericită că am ocazia să joc acest personaj. Un personaj nou presupune mai multă joacă, curiozitate, exerciţiu. Mă împlineşte lucrul alături de oameni noi şi sper să facem treabă bună împreună. Ne vedem curând!”.

Iubire cu parfum de lavandă se filmează într-un sat de lângă Bucureşti, iar din distribuţia serialului fac parte nume consacrate din teatru, film şi televiziune, ce vor continua să fie dezvăluite în perioada următoare.

Iubire cu parfum de lavandă spune povestea a doi oameni maturi, pe care viaţa i-a pus la încercare de-a lungul timpului, dar care ajung să se îndrăgostească, în ciuda diferenţelor sociale dintre ei.

Citeşte şi: FOTO. Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul din Vlad, va fi din nou protagonistul unui serial. Cu cine va juca în „Iubire cu parfum de lavandă”?

Citeşte: Bogdan Albulescu, cunoscut din serialele „Regina” şi „Fructul oprit”, va juca în „Iubire cu parfum de lavandă”, noul serial al Antenei 1

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus