Skip to main content

Pro TV are un nou şef pe digital în locul lui Andrei Bereandă. A avut poziţii de conducere la Heineken şi Raiffeisen

 
Pro TV are un nou şef pe digital în locul lui Andrei Bereandă. A avut poziţii de conducere la Heineken şi Raiffeisen

Nume nou în echipa de management la Pro TV.  După plecarea lui Andrei Bereandă (fost coordonator al departamentului de digital), Pro TV anunţă numirea lui Vlad Stănilescu în rolul de Digital Director. 

Publicitate

Cu peste 15 ani de experienţă în domeniu, dintre care un an şi jumătate petrecut în Marea Britanie, Vlad s-a aflat în poziţii de conducere în cadrul unor companii din diferite arii, precum tehnologie, bancar sau FMCG. 

În ultimii doi ani şi jumătate, a avut fost Director Digital Tehnology and Transformation la compania Heineken, iar anetrior a fost director executiv, Chief Digital Transformation la Raiffeisen.

Ce rol va avea la Pro TV?

Vlad Stănilescu va prelua întreaga coordonare a strategiei de dezvlator a platformelor online din cadrului postului. Mai exact, el va continua creşterea şi dezvoltarea platformei Voyo.

În acest moment, VOYO reprezintă una dintre cele mai importante priorităţi ale companiei şi îmi propun, ca alături de echipa de Digital, să identificăm cele mai porivite oportunităţi de creştere, în următoarea perioadă. Am siguranţa că putem duce lucrurile la nivelul următor şi abia aştept să pornim treaba”, spune Vlad Stănilescu.

Ce spune despre noua funcţie?

PRO TV reprezintă un reper pentru mine deoarece a fost o prezenţă cu o influenţă importantă în viaţa mea, din copilărie şi până astăzi. De aceea, a mă alătura echipei PRO TV reprezintă un vis devenit realitate”, 

Sunt încântat să pot contribui la dezvoltarea celui mai important grup media din România, în special în zona digitală, un domeniu care oferă oportunităţi spectaculoase”.

Despre venirea lui Vlad în companie, Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV declară:

Dezvoltarea platformelor digitale a fost şi este o prioritate strategică pentru PRO TV si suntem încântaţi că Vlad ni se va alătura. Sunt convins că experienţa pe care a acumulat-o de-a lungul anilor în zona de coordonarea a unor brand-uri digitale de succes va aduce valoare adăugată iniţiativelor noastre”.

Citeşte şi: Ringier anunţă oficial numirea lui Andrei Bereandă pe funcţia de Managing Director. Când preia funcţia

Citeşte şi: Pro TV anunţă oficial noul şef al digitalului. Andrei Bereandă va coordona atât echipa de conţinut, cât şi vânzările online

 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus