Skip to main content

De la CanCan, la Pro TV. Unul dintre reporterii de la CanCan a intrat în echipa emisiunii La Măruţă

 
Sabin Tudor, în emisiunea Lă Măruţă / foto: captură Voyo
Sabin Tudor, în emisiunea Lă Măruţă / foto: captură Voyo

De la CanCan, la Pro TV. Unul dintre reporterii de la publicaţia tabloidă CanCan a trecut în echipa emisiunii La Măruţă. Este vorba despre Sabin Tudor, care a intrat în calitate de reporter la emisiunea găzduită de Cătălin Măruţă.

Publicitate

Din octombrie 2021 şi până la începutul lunii iulie, Sabin Tudor a fost reporter la site-ul cancan.ro, publicaţie care face parte din portofoliul trustului Gândul Media Network.

Reporterul a început să lucreze în mass media, după frecventarea cursurilor Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Contactat de Paginademedia.ro, Sabin Tudor nu a dorit să comenteze despre această mutare.

Prima zi ca reporter în cadrul emisiunii La Măruţă a fost luni, 8 iulie. Tot luni, Sabin Tudor a fost prezentat ca noul coleg de la Pro TV, chiar în emisiunea lui Măruţă.

La începutul emisiunii, moderatorul Cătălin Măruţă l-a introdus pe noul său coleg din echipa Pro TV.

„Vreau să vă prezint un băiat foarte simpatic şi drăguţ în spatele camerelor de filmat. Haide, Sabin, vino aici. Nu se aştepta să intre în direct (...). El este Sabin şi e coleg cu noi la emsiune”, a spus Cătălin Măruţă la emisiunea din 8 iulie.

La rândul lui, Sabin Tudor a precizat că „promite că o să facă cel mai relevent şi fresh content pentru această emisiune.”

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus