Skip to main content

Paginadeseriale: Un actor şi regizor de dublaj se alătură serialului Iubire cu parfum de lavandă. A jucat în Camera 609

 
Paginadeseriale: Un actor şi regizor de dublaj se alătură serialului Iubire cu parfum de lavandă. A jucat în Camera 609

Un actor şi regizor de dublaj se alătură distribuţiei serialului Iubire cu parfum de lavandă semnat de Ruxandra Ion. E vorba despre Cristian Neacşu care a fost văzut recent în producţia Camera 609, difuzată la Antena 1.

Publicitate

În serialul original Iubire cu parfum de lavandă, ce va avea premiera pe 31 octombrie, la Antena 1, Cristian Neacşu îl va interpreta pe Ciprian, poliţistul din satul idilic Podişor.

Absolvent al Universităţii Hyperion la clasa prof.univ. Maia Morgenstern, Cristian Neacşu şi-a început activitatea artistică la Teatrul Podul, cu roluri importante în spectacole semnate Cristina Bilciu.

A urmat apoi colaborarea cu Teatrul Masca şi cu Teatrul Stela Popescu. Mai mult, Cristian şi-a completat activitatea în domeniul artistic şi în afara scenei fiind regizor de dublaj pe proiect la Audio Design Digital Art. Totodată, încă de la vârsta de 18 ani, Cristian Neacşu este actor de dublaj. De curând, telespectatorii l-au putut urmări şi în rolul lui Marius Roşu, în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609.

Mai multe detalii, pe Paginadeseriale.ro

Antena 1 anunţă premiera noului serial Iubire cu parfum de lavandă, cu Adi Nartea şi Michaela Prosan în rolurile principale. Va fi de două ori pe săptămână

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus