Skip to main content

Andrei Niculae are colegă nouă la Virgin Radio. Alături de el este o actriţă care joacă în Lia de la Antena 1

 
Andrei Niculae are colegă nouă la Virgin Radio. Alături de el este o actriţă care joacă în Lia de la Antena 1

Andrei Niculae are colegă nouă la emisiunea Virgin Radio Breakfast. Alături de omul de radio este o actriţă care face parte din distribuţia serialului Lia - soţia soţului meu, difuzat la Antena 1. E vorba despre Elena Cernea care face echipă în această toamnă cu Andrei Niculae.

Publicitate

Cei doi matinali se aud la radio începând din 26 august, de luni până vineri, între orele 06.30 şi 10:00. Amintim că în sezonul trecut, omul de radio Andrei Niculae a avut-o în calitate de coechipieră pe Giulia Anghelescu.

După ce a putut fi urmărită în serialele Adela şi Lia - soţia soţului meu (noul sezon se vede la Antena 1 din 12 septembrie), Elena Cernea se întoarce la pasiunea ei pentru radio şi se alătură matinalului de la Virgin Radio.

Absolventă a Facultăţii de Jurmalism şi Ştiinţele Comunicării, Elena a făcut parte din mai multe proiecte radio în Republica Moldova.

“Sunt foarte fericită să fac parte din această echipă minunată. Cu Andrei am avut chimie din start, de când am dat proba şi simt ca ne-am potrivit de minune, de parcă eram în formula asta de când ne ştim.

Sunt extrem de entuziasmată de ce urmează şi sper să transmit această energie şi dincolo de microfon, iar ascultătorii noştri să se bucure de un Breakfast pe cinste”, declară Elena.

Andrei Niculae:

“Pe Elena o cunosc încă de când a trecut Prutul şi ştiu că este extrem de muncitoare şi genul de om care îşi depăşeşte limitele constant. Am dat o probă cu de ea, să vedem cam cum ar suna emisiunea din toamnă şi atât vă zic: o să vă fie tare dragă! Am simţit că jucăm în aceeaşi ligă, am făcut echipă bună încă din primele minute.

Sezonul 4 de Virgin Radio Breakfast vine aşadar, cu o nouă formulă, care o să vă facă dimineţile mai frumoase, o să vă distreze cu cele mai tari jocuri din FM şi o să vă pună în cană energie direct prin undele radio. So, let’s get ready to rumble.”

Totodată, alături de cei doi matinali, se întoarce şi toată echipa Virgin Radio România la butoane şi microfoane: Oana Tache se aude 10.00 la 13.00 de luni până vineri la Tic Talk, Valeriu Şerban este de la 13.00 la 16.00, Silviu Andrei face show de la 16.00 la 19.00, Alina Chinie te ţine de vorbă de la 19.00 la 21.00, în timp ce Andrei Muşat e responsabil cu Urban Chart iar, Cristi Stanciu îti aduce hiturile la Virgin Radio HOT 30.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus