Skip to main content

Antena 1, contract exclusiv pentru nunta lui Ianis Hagi în ziua finalei euro. Condiţii stricte: Nici invitaţii nu au voie să pună fotografii pe reţelele sociale. Toate detaliile exclusivităţii

 
Sursa foto: FRF
Sursa foto: FRF

Nunta lui Ianis Hagi va fi transmisă în exclusivitate de posturile Antenei, chiar în ziua finalei euro de pe Pro TV (duminică, 14 iulie), iar grupul de televiziune a trimis presei ce înseamnă această exclusivitate.

Publicitate

Printre altele, nici invitaţii nu au voie să posteze fotografii şi filmuleţe de la nuntă pe reţelele de socializare. O pot face doar pentru "uzul personal". Totodată, "în incinta Bisericii Sf. Visarion şi a Palatului Stirbey nu va fi permis accesul niciunui jurnalist, cu excepţia reprezentanţilor Antena."

Duminică, pe posturile Antenei va fi nunta lui Ianis Hagi, iar pe Pro TV, seara, va fi finala euro dintre Spania şi Anglia.

Detalii, în continuare:

"Antena TV Group, împreună cu soţii Ianis şi Elena Hagi vă aduc la cunoştinţă încheierea unui acord în ceea ce priveşte mediatizarea evenimentului reprezentat de nunta lui Ianis Hagi cu aleasa sa, Elena Hagi, respectiv cununia religioasă la Biserica Sf. Visarion din Bucureşti şi petrecerea de nuntă organizată la Palatul Stirbey din Buftea, în data de 14 iulie", începe comunicarea transmisă presei.

Ce înseamnă acordul?

Că "ANTENA TV GROUP S.A. a devenit partener media si de comunicare exclusiv al evenimentului, fiind astfel singura entitate care detine drepturile de a radiodifuza si/sau de a comunica public, in orice forma si prin orice medii de difuzare, imagini si orice alte materiale foto sau audiovizuale referitoare la eveniment, incluzand interviuri si orice alt tip de demers jurnalistic cu sotii Hagi, cu familiile acestora si cu invitatii si alti participanti la eveniment."

Condiţiile de exclusivitate transmise presei sunt detaliate în comunicat:

- În incinta Bisericii Sf. Visarion, precum si incinta Palatului Stirbey nu va fi permis accesul niciunui jurnalist sau reprezentant al oricarui tip de media, cu exceptia reprezentantilor ANTENA;

- Nu este permisa fotografierea/filmarea niciunui moment din cadrul evenimentului desfasurat in incinta Bisericii Sf. Visarion si in incinta Palatului Stirbey, inclusiv in cazul in care fotografierea/filmarea se realizeaza din exteriorul locatiilor in care se va desfasura evenimentul;

- Fotografiile si filmarile realizate de invitati si de alti participanti la eveniment vor fi destinate exclusiv uzului personal al acestora si nu vor putea fi distribuite/preluate de niciun organism de presa sau entitate media si nici nu vor putea fi distribuite/preluate prin intermediul unor mijloace de comunicare publica, cum ar fi retele de socializare media (Facebook, Instagram, Tik-Tok etc.);

"ANTENA isi rezerva in mod expres oricare si toate drepturile de radiodifuzare si comunicare publica, in orice forma si prin orice modalitate si medii de difuzare, a evenimentului reprezentat de nunta domnului Ianis Hagi si a doamnei Elena Hagi", mai spune comunicatul.

Cât despre eventuale prelăuri, Antena menţionează că: "orice eventuala preluare a unor scurte extrase/citate din materialele indicate anterior nu va putea fi realizata de un alt organism de presa sau entitate media sau de orice persoana interesata decat cu respectarea stricta a conditiilor si limitarilor prevazute de legislatia incidenta in materie, in mod special dar nu exclusiv a dispozitiilor art. 35 si art. 941 alin. (2) lit. c) din Legea nr. 8/1996, in toate cazurile cu mentionarea obligatorie a sursei.

"ANTENA multumeste anticipat tuturor colegilor jurnalisti, independenti ori de la alte trusturi media, pentru intelegerea si respectarea drepturilor detinute de ANTENA in legatura cu mediatizarea evenimentului reprezentat de nunta sotilor Ianis si Elena Hagi, in considerarea raporturilor colegiale si de concurenta onesta ce trebuie sa caracterizeze relatiile dintre entitatile din presa scrisa si audiovizuala", încheie mesajul trimis presei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus