Skip to main content

Plecare de la Ringier. Jurnalistă cu 17 ani vechime la Libertatea, numită recent publisherul ziarului, a demisionat

 
Plecare de la Ringier. Jurnalistă cu 17 ani vechime la Libertatea, numită recent publisherul ziarului, a demisionat

Demisia la Libertatea. După 17 ani de colaborare cu Libertatea, jurnalista Oana Tonca a demisionat de la vârful publicaţiei. Ea fusese numită în prima parte a acestui an în funcţia de publisher la ziarul Libertatea. 

Publicitate

Contactată de PaginadeMedia, Oana Tonca a confirmat plecarea. 

„După 17 ani petrecuţi în Ringier, timp în care am evoluat de la postul de redactor până la cel de publisher, am decis să fac o schimbare profesională. Deşi părăsesc domeniul presei, îmi continui activitatea în sfera digitală, unde voi valorifica experienţa acumulată şi pasiunea pentru tehnologie şi inovaţie”, a declarat Oana Tonca pentru PaginadeMedia.ro. 

Oana Tonca s-a alăturat echipei Libertatea în anul 2007, publicaţie la care a avut mai multe roluri de-a lungul timpului. A fost jurnalist al ediţiei print al ziarului, iar apoi a fost editor, online content manager, coordonator al departamentului ştiri şi redactor-şef adjunct. 

În ultimii ani, Oana Tonca a gestionat proiecte de digital marketing pentru Libertatea, Libertatea pentru femei, Autobild şi Tvmania şi a fost project manager pentru diverse proiecte online implementate pe site-urile Ringier România.

A fost project manager al proiectului Stiricurate.ro, realizat cu finanţare de la Google. 

Citeşte şi: 

Numiri la Ringier. Oana Tonca, publisher la Libertatea.ro. Grupul de presă are oameni noi la vârful vânzărilor

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus