Skip to main content

Paginademedia Off Topic. Povestea Cor cu Dor spusă de fondatoarea Teodora Jaworski

 
Paginademedia Off Topic. Povestea Cor cu Dor spusă de fondatoarea Teodora Jaworski
Paginademedia Off Topic. Prima ediţie a noului proiect Off Topic. Astăzi, povestea Cor cu Dor, cor de copii cu multe premii internaţionale la activ.
Publicitate
 
Un cor care a impresionat juriul de la Românii au talent şi care a cântat cu nume precum Iris, Andra, Smiley, Nikos Vertis, Vama şi mulţi, mulţi alţii.

 
Povestea, spusă de Teodora Maria Jaworski, fondator şi dirijor. Pentru cei care au copii, aflaţi cum se pot înscrie în Cor cu Dor.

VIDEO. Petrişor Obae, în dialog cu Teodora Maria Jaworski

 
Paginademedia lansează un nou proiect. Off Topic este numele seriei de interviuri pe care o lansăm astăzi.
 
De ce Off Topic?

Răspunsul este simplu: seria de interviuri îşi propune să aducă în faţa cititorilor Paginademedia.ro poveşti excepţionale ale unor oameni care nu au (neapărat) legătură cu domeniul media. Sunt ...Off Topic.

Începem proiectul Off Topic cu povestea Cor cu Dor şi a fondatoarei Teodora Jaworski. Ne propunem să spunem povestea unui ansamblu coral de copii cu un palmares impresionant.

Corul de copii numără multe premii internaţionale (numai de la ultimul concurs, din Croaţia, s-a întors cu patru trofee). De-a lungul anilor, copiii au cântat pe scenă cu nume mari ale muzicii, precum Iris, Nikos Vertis sau Vama (au deschis concertul din iulie 2024 de la Arenele Romane cu un moment emoţionant).

Cor cu Dor a urcat pe scena de la Sala Palatului, dar au fost şi pe gazonul de la Arena Naţională, la spectacolul special pentru sprijinul Ucrainei.

Teodora Jaworski va fi în studioul Paginademedia.ro la prima ediţie Off Topic azi, vineri, 20 septembrie, în jurul orei 16.00. În direct pe Paginademedia.ro şi pe contul de Facebook Paginademedia.

Cum a început Cor cu Dor? Ce înseamnă muzica pentru copii? Cum au obţinut aceste rezultate? Cum se pot înscrie copiii pentru a ajunge în Cor cu Dor? Şi multe altele.

Citeşte şi: PERFORMANŢĂ. Patru trofee internaţionale pentru Cor cu Dor, ansamblul de copii care a impresionat juriul Românii au talent şi care a cântat cu nume importante ale muzicii (VIDEO)

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus