Skip to main content

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII: Televiziunile româneşti, în vizorul Consiliului Concurenţei, se anunţă grilele de toamnă

 
ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII: Televiziunile româneşti, în vizorul Consiliului Concurenţei, se anunţă grilele de toamnă

Consiliul Concurenţei a început o investigaţie ce vizează televiziunile comerciale româneşti care au ieşit din regimul „must carry”. 

Publicitate

Pro TV a anunţat oficial grila de toamnă, în care este inclusă şi emisiunea MasterChef, cu chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. 

Antena Stars reînvie formatul„Un show păcătos”, cu Dan Capatos. Şi Xtra Night Show rămâne în grilă, dar cu alţi prezentatori. 

Decesul actorului Alain Delon a generat omagii la nivel internaţional. US Open 2024 va începe curând,şi va fi transmis în direct pe platforma Max şi la televiziunea Eurosport.

Denise Rifai, Dani Oţil şi alte vedete au apărut fără voia lor în postări false care promit câştiguri rapide. 

Pe micile ecrane:

  • Pro TV a anunţat revenirea unor producţii populare în grila de toamnă, inclusiv două noi seriale şi întoarcerea după nouă ani a celor trei chefi - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu - la „MasterChef”.
  • Antena 1 aduce înapoi emisiunea „Un show păcătos” după o pauză de peste şapte ani. De asemenea, postul lansează un nou serial, „Iubire cu parfum de lavandă”, cu Alexia Caras şi Sara Ghimpu în distribuţie.
  • Kanal D pregăteşte lansarea pentru toamnă a quiz-show-ului „The Floor”, prezentat de Dan Negru, şi a unui nou sezon din „Roventura”, o emisiune de călătorie.

Pe marile ecrane:

  • Mircea Bravo se pregăteşte să lanseze un nou film de comedie intitulat „Moartea în vacanţă”, în care apar Maria Popovici, Costel Bojog şi Mircea Bravo în rolurile principale.
  • Un nou film românesc, „Candidatul perfect”, cu Nicu Banea şi Cătălina Grama (Jojo) în rolurile principale, intră în cinematografe.

LUNI, 19 august: Consiliul Concurenţei începe o investigaţie ce vizează televiziunile comerciale

Consiliul Concurenţei începe o investigaţie în domeniul televiziunilor. Vizate sunt posturile care au ieşit din must carry. Mai exact, televiziunile comerciale româneşti.

După Răzvan şi Dani, show-ul X Factor va avea un nou prezentator. Este un fost jurat al emisiunii

Realizatorul Alex Grecu a împlinit cinci ani la Europa FM şi a împărtăşit cu Paginademedia primele sale momente la radio: „Ciprian Dinu m-a lăsat la butoane în locul lui...El a plecat, eu am murmurat ceva acolo şi aşa a început povestea mea la radio”.

Mircea Bravo se pregăteşte de lansarea celui de-al treilea film. Moartea în vacanţă, o nouă comedie cu Maria Popovici (câştigătoare iUmor), Costel Bojog (jurat iUmor) şi Mircea Bravo în rolurile principale.

Actorul Alain Delon s-a stins din viaţă duminică, 18 august, iar presa franceză, dar şi cea din restul lumii, au adus omagii marelui actor.

Consiliul Concurenţei începe o investigaţie în domeniul televiziunilor - Ştirile Zilei

MARŢI, 20 august: Compania EX MEDIA, noua denumire a MEDIAFAX SA, îşi va cere falimentul

Compania EX MEDIA, noua denumire a MEDIAFAX SA, compania care deţine agenţia Mediafax îşi va cere falimentul

Metropola TV, televiziunea lui Florentin Pandele, are un nou redactor-şef, care în trecut a fost consilier la Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea.

Denise Rifai, Dani Oţil, Lili Ruse, Dorian Popa şi alte persoane publice apar fără voia lor în postări care promit câştiguri fabuloase.

Iubitul Sânzianei Negru, Ştefan Floroaica, a fost ironizat după ce a apărut într-o campanie Head&Shoulders după scandalul Lidl.

Superliga Greciei se vede doar în online. Sezonul 2024 – 2025 va aduce din nou lupta pentru titlu, între cele mai importante echipe ale Greciei.

Agenţia Mediafax îşi va cere insolvenţa. Cererea va fi înaintată de proprietarul Adrian Sârbu. - Ştirile Zilei

MIERCURI, 21 august: Pro TV anunţă pentru această toamnă producţii cu „tradiţie”

Pro TV anunţă pentru această toamnă producţii cu „tradiţie” care vor reveni în această toamnă, două noi seriale, dar şi revenirea, după nouă ani, a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, la MasterChef, emisiunea care i-a consacrat.

Nume noi în comedia Mentorii. Printre cei care vor apărea în primul film produs de Untold se numără o actriţă din Lia - soţia soţului meu, un actor din Clanul şi o jurată de la Bravo, ai stil!

Teo şi Ilinca Vandici pregătesc un nou sezon al emisiunii Follow us.

Antena reînvie emisiunea Un show păcătos, după mai bine de şapte ani.

USR plăteşte sute de mii de euro pentru panourile cu Elena Lasconi, candidată la preşedinţie. Pentru campanie l-au angajat pe consultantul politic care a lucrat pentru Iliescu şi Elţîn

Pro TV anunţă pentru această toamnă producţii cu „tradiţie” - Ştirile Zilei

JOI, 22 august: Kanal D pregăteşte lansarea The Floor în această toamnă

După mai bine de un an de când a achiziţionat formatul The Floor, Kanal D pregăteşte lansarea pentru această toamnă. Quizz-show-ul îl va avea în rol de prezentator pe Dan Negru.

O nouă producţie românească intră în cinematografe. Candidatul perfec este filmul care îi aduce în distribuţie pe Nicu Banea şi Cătălina Grama – Jojo, în rolurile principale.

Roventura vine cu un sezon nou la Kanal D. George Mihai şi Andreea Străvoiu aduc ediţii noi ale emisiunii de călătorie începând de sâmbătă, 24 august.

Din septembrie şi până pe 12 octombrie, în fiecare zi, Diva dă tonul toamnei cu poveşti de dragoste de dimineaţa până seara, iar weekendul este dedicat premierelor.

Kanal D pregăteşte lansarea pentru The Floor în această toamnă - Ştirile Zilei

VINERI, 23 august: Mihai Ghiţă vine cu un nou sezon Asta-i România la Kanal D 

Mihai Ghiţă vine cu un nou sezon Asta-i România la Kanal D, cu tradiţii şi istorii ale comunităţilor şi oamenilor din diferite locuri ale ţării.

Antena 1 anunţă nume noi în distribuţia noului serial Iubire cu parfum de lavandă. Alexia Caras şi Sara Ghimpu vor face parte din proiectul semnat de Ruxandra Ion.

După anunţul Antenei 1 că va readuce Un show păcătos tot cu Dan Capatos în rol de gazdă, acum, televiziunea informează că emisiunea Xtra Night Show va continua la Antena Stars, dar cu alţi prezentatori.

Antena Stars aduce un nou sezon al emisiunii Vacanţă de vedetă cu Laura Cosoi.

US Open 2024, ultimul Grand Slam al anului, începe în curând, iar fiecare meci este transmis în direct pe platforma de streaming Max şi Eurosport.

Mihai Ghiţă vine cu un nou sezon Asta-i România la Kanal D - Ştirile Zilei

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus