Skip to main content

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Geoană rămâne fără un consilier de media. Televiziunile fac preţuri pentru campanie. Sanda Nicola şi soţul Sandrei Stoicescu, pe liste

 
ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Geoană rămâne fără un consilier de media. Televiziunile fac preţuri pentru campanie. Sanda Nicola şi soţul Sandrei Stoicescu, pe liste

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. O săptămână plină de ştiri legate de campania electorală.

Publicitate

Jurnalistul Silviu Sergiu s-a retras din echipa de consultanţi ai candidatului Mircea Geoană chiar înainte de campania electorală. Fosta jurnalistă Sanda Nicola intră în politică şi candidează pentru alegerile parlamentare. La fel şi Carmen Avram, dar şi soţul Sandei Stoicescu, prezentatoarea Observatorului. Mai mult, Realitatea Plus a stabilit deja pentru candidaţi trei pachete tarifare pentru campania electorală.

Mai multe detalii:

Jurnalistul Silviu Sergiu se retrage din echipa de consultanţi ai candidatului la Preşedinţie Mircea Geoană, chiar înainte de campania electorală. Silviu Sergiu a lucrat un an şi jumătate pentru Mircea Geoană, pe partea de relaţie cu presa.

Fosta jurnalistă Sanda Nicola intră în cursa pentru alegerile parlamentare. Sanda Nicola a declarat pentru HotNews.ro că va candida din partea partidului „România în acţiune”. Partidul îl susţine pe Mircea Geoană în cursa pentru Cotroceni.

  • Sergiu Mircea Constantinescu, soţul Sandei Stoicescu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la Antena 1, este candidat la alegerile parlamentare pe listele PSD la Tulcea, potrivit G4Media.
  • La rândul ei, Carmen Avram, fostă jurnalistă la Antena 3, a fost desemnată zilele trecute pe o poziţie eligibilă a PSD Bucureşti la Camera Deputaţilor.
  • Realitatea Plus este prima mare televiziune care informează CNA asupa tarifelor pe care le vor percepe candidaţilor la prezidenţiale, cu sume cuprinse între 2.500 şi 4.600 de euro.

Ce s-a mai întâmplat:

  • ătălin Striblea face emisiune alături de Cristian Tudor Popescu în fiecare miercuri la Europa FM
  • Pro TV deschide înscrierile pentru sponsorizarea de 100.000 de euro a proiectului care susţine educaţia.
  • Sezonul 14 din „Chefi la cuţite” se pregăteşte pentru lansare şi are deja data stabilită. Start la castingul pentru sezonul 4 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, cu un premiu mai mare.
  • Medika TV aduce emisiunea „Doza de prevenţie”, găzduită de un fost redactor-şef adjunct de la Glamour. Serialul „Dune: Profeţia” va avea premiera în noiembrie pe platforma Max.

Rezumatul pe zile:

MARŢI, 15 octombrie - Jurnalistul Silviu Sergiu se retrage din echipa lui Mircea Geoană

Jurnalistul Silviu Sergiu se retrage din echipa de consultanţi ai candidatului la Preşedinţie Mircea Geoană, chiar înainte de campania electorală.

  • Realitatea Plus pune la dispoziţia candidaţilor la prezidenţiale trei tipuri de tarife în campania electorală.
  • România TV o prezintă pe candidaţa la Preşedinţie, Elena Lasconi, drept "Leana de la Câmpulung" sau "Lenuţa".
  • Antena 1 atrage încă o amendă pentru modul în care a ales să difuzeze publicitatea în timpul curselor de Formula 1.
  • Emisiunea culinară Chefi la cuţite se pregăteşte pentru sezonul 14 şi are, deja, data de lansare stabilită.

VIDEO. Jurnalistul Silviu Sergiu se retrage din echipa lui Mircea Geoană

MIERCURI, 16 octombrie - Cătălin Striblea face emisiune alături de Cristian Tudor Popescu în fiecare miercuri la Europa FM

Ediţii speciale dedicate alegerilor. Cătălin Striblea face emisiune alături de Cristian Tudor Popescu în fiecare miercuri la Europa FM

  • Pro TV deschide înscrierile pentru sponsorizarea de 100.000 de euro a proiectului care susţine educaţia. Unde pot fi încărcate proiectele?
  • Începe castingul pentru sezonul patru al emisiunii Casa iubirii de la Kanal D. În noul sezon va fi un premiu mai mare
  • Un YouTuber american a filmat şapte zile în Salina Turda. Clipul a depăşit 50 de milioane de vizualizări

VIDEO. Cătălin Striblea face emisiune alături de Cristian Tudor Popescu în fiecare miercuri la Europa FM

JOI, 17 octombrie - Fosta jurnalistă Sanda Nicola intră în cursa pentru alegerile parlamentare

Fosta jurnalistă Sanda Nicola intră în cursa pentru alegerile parlamentare şi va deschide lista pentru Bucureşti din partea partidului „România în acţiune”.

  • Antena 1 a fost lider detaşat de audienţă marţi seara cu cifre-record la transmisiunea meciului Lituania - România.
  • Antena 3 CNN a fost amendată cu 10.000 de lei pentru o reclamă mascată la un complex de lux din Deltă.
  • Directoarea de casting Domnica Cîrciumaru şi producătorul Dragoş Buliga vor apărea în serialul Scara B.
  • Medika TV, care face parte din grupul care deţine Prima TV, va aduce o nouă emisiune care se numeşte Doza de prevenţie şi va fi găzduită de un fost redactor-şef adjunct al revistei Glamour.

VIDEO. Fosta jurnalistă Sanda Nicola intră în cursa pentru alegerile parlamentare

VINERI, 18 octombrie - Soţul Sandei Stoicescu, de la Observator 19 la Antena 1, este candidat PSD la parlamentare

Soţul Sandei Stoicescu, prezentatoarea Observator 19 la Antena 1, este candidat din partea PSD Tulcea la parlamentare. La fel şi fosta jurnalistă Carmen Avram.

  • Televiziunea Euronews România anunţă deschiderea unui studio la Chişinău, Moldova.
  • Agenţia de comunicare Kooperativa 2.0 se pregăteşte să lanseze Koonferinţa Shifts Happens, cu Aluziva, Gelu Duminică şi părintele Francisc Doboş, printre invitaţi.
  • Publicitarul Felix Tătaru a fondat un proiect de parenting. "Taţi care iubesc" este numele platformei care va organiza o conferinţă care va găzdui 400 de taţi.
  • Serialul Dune: Profeţia, a cărui acţiune se petrece înaintea filmului Dune, va avea premiera în noiembrie pe platforma Max.

VIDEO. Soţul Sandei Stoicescu, de la Observator 19 la Antena 1, este candidat PSD la parlamentare

Autor: Paula Stoica Paula.Stoicapaginademedia.ro
viewscnt

sus