Skip to main content

Paula Herlo, din nou gazda podcastului Gata de Business by Raiffeisen Bank

 
Paula Herlo, din nou gazda podcastului Gata de Business by Raiffeisen Bank

Jurnalista Paula Herlo este pentru a doua oară gazda podcastului Gata de Business by Raiffeisen Bank.

Publicitate

Instituţia dă startul celui de-al patrulea sezon al podcastului care va fi disponibil pentru vizionare pe canalul oficial de YouTube al Raiffeisen Bank şi pe paginile de social media ale companiei.

Paula Herlo face parte din echipa emisiunii România, te iubesc!, de la Pro TV. Jurnalista cu peste 20 de ani experinţă şi deţinătoarea unui premiu Emmy pentru campanii televizate, a stat de vorbă cu antreprenorii despre subiectele care îi frământă (provocări, riscuri, oportunităţi) şi despre importanţa parteneriatului 1:1 cu banca în călătoria lor de business. Iar pentru a le înţelege mai bine povestea, le-a făcut o vizită chiar la ei “acasă”.

Primele două sezoane au fost găzduite tot de o jurnalistă de la Pro TV, Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor de seară.

Despre cum să-ţi transformi creativitatea în bani, cum să depăşeşti bariere prin inovaţie, cum să duci mai departe moştenirea familiei sau cum să faci business, fiind în acelaşi timp în slujba oamenilor, sunt întrebări care îşi vor găşi răspunsul în noul sezon Gata de Business. 

Noul sezon va fi difuzat în perioada septembrie – noiembrie 2024.

Alexandra Arsene, Director IMM, Raiffeisen Bank:

”Există numeroase poveşti nespuse încă despre antreprenoriat, poveşti care îi pot inspira pe cei care ne privesc sau chiar îi pot determina să pornească un business.

Ce ne-am dorit a fost să aducem în faţa publicului antreprenori de succes, care fac cinste mediului de afaceri şi care au contribuit, prin business-urile lor, la dezvoltarea comunităţilor din care fac parte”.

Citeşte şi: După doi ani cu Andreea Esca, Raiffeisen schimbă prezentatoarea podcastului „Gata de business”. Noul sezon, cu Paula Herlo

Citeşte şi: Andreea Esca face un nou sezon de interviuri Gata de Business pentru Raiffeisen

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus