Skip to main content

Nume nou în serialul Las Fierbinţi. A participat la Ferma vedetelor şi la Supravieţuitorul

 
Nume nou în serialul Las Fierbinţi. A participat la Ferma vedetelor şi la Supravieţuitorul

Un nou personaj va apărea în viaţa sătenilor din Las Fierbinţi. E vorba despre Nicoleta, un personaj interpretat de Otniela Sandu, cunoscută pentru participarea la emisiunea Supravieţuitorul, difuzată în 2016 la Pro TV. Ulterior, ea a mai apărut în emisiunile Ferma vedetelor (Pro TV) şi Bravo, ai stil! (Kanal D).

Publicitate

Otniela Sandu poate fi urmărită începând cu episodul care se difuzează miercuri, 25 septembrie. Serialul e programat miercuri şi joi, de la 20:30, la Pro TV, dar poate fi văzut în avans pe platforma Voyo.

Nicoleta este o tânără care îl va seduce pe Robi, spre contrarierea primarului Vasile şi a Aspirinei, care vor simţi că femeia ascunde ceva. Are nişte ochi aşa mari, deci când se uită la tine, ţi se înmoaie inima, ce să mai!”, îi va povesti Robi lui Vasile. 

Otniela Sandu mărturiseşte că a visat dintotdeauna să fie actriţă:

“De mică am avut în sânge această pasiune pentru actorie. E o bucurie cu care parcă m-am născut şi, pentru mine, fiecare rol aduce emoţii şi satisfacţia profundă de a face ceea ce simt prin toţi porii – să mă arunc în gol şi să joc.

Îmi place să compar actoria cu iubirea, pentru că, cel puţin pentru mine, trăirile sunt aceleaşi. Cu atât mai mult atunci când am ocazia să lucrez alături de actori celebri”.

Apariţia ei în serialul de comedie nu este o pură întâmplare, ea a recunoscut că:

“Am atras acest proiect cu credinţa şi dorinţa mea; îmi amintesc că mă rugam la Dumnezeu în urmă cu câţiva ani, uitându-mă la „Las Fierbinţi” cu mama, şi i-am spus că, într-o zi, voi juca alături de acei actori.

Aşa că am spus în gând: „Doamne, te rog să faci tu magia asta!” Şi uite că am ajuns să lucrez cu câţiva dintre ei. Emoţiile au fost imense, dar am intrat în rol într-un mod foarte natural, chiar dacă simţeam presiunea unor nume atât de mari”.

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus