Skip to main content

Plecare de la Kanal D. Un PR pleacă după 12 ani din echipa postului de televiziune

 
Plecare de la Kanal D. Un PR pleacă după 12 ani din echipa postului de televiziune

Plecare de la Kanal D. Un PR pleacă după 12 ani din echipa postului de televiziune. Este vorba despre George Vasile, care a ocupat funcţia de PR Coordinator la Kanal D, Kanal D2 şi Radio Impuls.

Publicitate

George Vasile a intrat în echipa Kanal D în septembrie 2012, unde a fost asistent relaţii publice şi comunicare până în 2014, ulterior a trecut ca specialist relaţii publice şi comunicare, iar din 2018 şi până acum a fost PR Coordinator, potrivit Linkedln.

Anunţul despre plecare a fost făcut de PR pe pagina personală de Facebook.

„După 12 ani petrecuţi la Kanal D, am luat decizia de a închide acest capitol şi de a începe o nouă etapă în cariera mea. Ieri a fost ultima mea zi în cadrul acestei echipe minunate, şi vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi colaborarea fructuoasă pe care am avut-o de-a lungul anilor.”
 
Tot pe Facebook, George Vasile a mai spus că este pregătit pentru un nou pas profesional şi că în curând va reveni cu noutăţi:
 
„Aceşti ani au fost plini de experienţe extraordinare, iar succesul obţinut a fost datorită eforturilor noastre comune. Acum, sunt pregătit să fac un nou pas în cariera mea şi să explorez noi oportunităţi. Vă asigur că vom rămâne în legătură, iar în curând vă voi împărtăşi noutăţi despre următorul meu capitol profesional.”
 
Mesajul integral publicat de George Vasile
O nouă etapă profesională
Dragi parteneri, colaboratori şi prieteni,
 
După 12 ani petrecuţi la Kanal D, am luat decizia de a închide acest capitol şi de a începe o nouă etapă în cariera mea. Ieri a fost ultima mea zi în cadrul acestei echipe minunate, şi vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi colaborarea fructuoasă pe care am avut-o de-a lungul anilor.
 
Aceşti ani au fost plini de experienţe extraordinare, iar succesul obţinut a fost datorită eforturilor noastre comune. Acum, sunt pregătit să fac un nou pas în cariera mea şi să explorez noi oportunităţi. Vă asigur că vom rămâne în legătură, iar în curând vă voi împărtăşi noutăţi despre următorul meu capitol profesional.
 
Vă mulţumesc încă o dată pentru tot sprijinul şi prietenia oferite şi … pe curând!
 
Cu apreciere şi mulţumiri,
George

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus